MónTerrassa
Les firmes Salvatella Advocats i Morales & Associats s’unifiquen

La firma d’advocats terrassenca Salvatella Advocats i la firma d’advocats barcelonina Morales & Asociados han arribat a un acord d’integració i s’unificaran sota un sol despatx, segons apunten ambdues marques. Els seus respectius socis directors, Francesc Salvatella i Miquel Morales, han segellat l’acord d’integració amb l’objectiu d’ampliar la seva estructura i el ventall de serveis d’assessorament i defensa legal. L’entesa implica que la futura firma unificada disposarà de seus operatives tant a Terrassa com a Barcelona.

La integració de les dues marques, que conformarà un equip de nou advocats i d altres professionals, es materialitzarà en un procés que s’iniciarà aquest mes de juliol. En una primera etapa, ambdues firmes conviuran i se centraran en potenciar la incardinació corporativa i el seu posicionament com a despatx de referència per al sector empresarial del Vallès, així com per al sector assegurador.

En un comunicat, Salvatella, expert en dret mercantil i concursal, i Morales, especialista en matèria de responsabilitat civil i penal i dret dels negocis, valoren satisfactòriament l’acord com “un acord de present i de futur”.

Objectiu: ampliar serveis, i incrementar clients i volum de facturació

Amb les dues firmes unificades, es buscarà “ampliar l’oferta de serveis, orientar-la a empreses i entitats asseguradores, i incrementar la cartera de clients i el volum de facturació tant a Terrassa com a Barcelona”, a més de “donar un servei integral a la petita i la mitjana empresa i una cobertura jurídica més amplia a les companyies asseguradores a les que donen servei”.

La nova firma comptarà amb despatxos a Terrassa i Barcelona

Amb aquesta integració, es disposaran de despatxos tant a Terrassa -actualment al carrer de Gutemberg- com a Barcelona. Des de la nostra ciutat, s’oferiran els serveis propis de les àrees de litigació processal civil, penal i laboral i de dret dels negocis i “real estate” de Morales & Asoc. Abogados; mentre que a la ciutat comtal incorporarà “la valuosa experiència del despatx terrassenc en dret mercantil i concursal, així com en l’àmbit del dret de les assegurances i de la reclamació d’impagats per a les companyies asseguradores i de crèdit”.

Aquesta unificació posa les bases per a un “creixement sostenible” de la firma en els pròxims anys i permetrà oferir un millor servei als clients des de les seves oficines de Terrassa, Barcelona i apunten que, pròximament, Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa