MónTerrassa
Sala Crespi, El Social i Amics de les Arts, abaixen el teló
L'obra de teatre d'El Social, suspesa
L’obra de teatre d’El Social, suspesa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dijous, l’Ajuntament de Terrassa va aplicar noves mesures per lluitar contra el coronavirus. Entre aquestes hi havia el tancament, durant un període de 15 dies, dels equipaments municipals relacionats amb l’oci i la cultura: Teatre Principal, Teatre Alegria, l’Auditori Municipal de Música, Sala Maria Plans, Cinema Catalunya, biblioteques públiques i tots els casals de barri i els centres cívics (en aquests es mantindrà l’accés i funcionament de les oficines d’atenció ciutadanes i de serveis socials en ells ubicats).

Però no només són els centres privats els que estan abaixant la persiana. Davant de les recomanacions emeses pel Departament de Salut, la Sala Crespi del Casal de Sant Pere, i la organització del XLVIè Premi Ciutat de Terrassa de Teatre han decidit modificar les representacions previstes per als següents dos diumenges. Així, queden anul·lades les obres dels dies 15 i 22 de març.

En la mateixa línia, El Social informa que com a mesura excepcional han quedat suspeses totes les activitats lúdiques i esportives que realitzen les diferents seccions de l’entitat, fins al 29 de març. El bar-restaurant restarà obert, de moment. Així doncs, queda suspesa l’obra de teatre “Pel davant i pel darrere”, entre d’altres actes previstos pels propers dies.

I també els Amics de les Arts que en un comunicat afirmen que: “A causa de l’estat d’alerta sanitària que afecta la nostra ciutat, motivat pel brot de coronavirus, Amics de les Arts i Joventuts Musicals suspèn provisionalment totes les activitats programades durant els propers 15 dies. Tan sols restarà oberta la sala d’exposicions. Anirem modificant aquesta situació segons aconsellin les ordenances municipals i les mesures que emeti el Govern de la Generalitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa