MónTerrassa
Sabadell Seguros lliura 12 mil euros a l’Hospital Sant Joan de Déu
  • CA

Sabadell Seguros ha fet un donatiu de 12 mil euros a l’Hospital Sant Joan de Déu amb motiu del Dia Nacional del Nen amb Cáncer, aquest 21 de desembre. Claudio Chiesa, director general de BanSabadell Seguros, ha estat l’encarregat de fer entrega del xec a la cap de departament d’Atenció al Donant, Gloria García; i a Emma Perrier, del departament d’Atenció al Donant. Els fons aniran a parar al projecte del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà inaugurat el pròxim 2022 després de cloure amb èxit la campanya de captació fons per a construir el que serà centre oncològic pediàtric més gran d’Europa, i un dels més importants del món.

Els 12.000 euros de la col·laboració de Sabadell Seguros aniran destinats a la compra de materials i al finançament del departament d’Investigació, del mateix hospital. “Col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu i, en concret, amb el que serà el centre oncològic pediàtric més gran d’Europa, ens omple d’orgull a totes les persones que formem part de la companyia. Els resultats de les investigacions del càncer en adults no són extrapolables al càncer infantil que, com que és minoritari, no té el nivell d’inversió necessari per impulsar investigacions específiques. Per això, volem aportar el nostre granet de sorra”, ha manifestat Chiesa en l’acte de lliurament.

El director general ha afegit que a “Sabadell Seguros estem conscienciats amb la investigació contra el càncer, i amb cada assegurança de vida Life Care Dona, donem 3 euros que es destinen a la investigació. A més d’aquesta donació de 12 mil euros a l’Hospital Sant Joan de Déu, portem ja donats 37 mil euros a l’Associació Espanyola Contra el Càncer i 75.000 euros als biobancs que serveixen per fer investigacions científiques. Aquesta és només una mostra del nostre compromís present i futur amb aquesta causa, a través de productes cada vegada més sostenibles”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa