MónTerrassa
El restaurant de la Torre Mossèn Homs de Terrassa reobre
  • CA

El restaurant de la Torre Mossèn Homs de Terrassa torna a obrir les seves portes. La ciutadania podrà tornar a gaudir d’una oferta i d’uns àpats molt especials, en un establiment diferent a la resta, i situat en un espai privilegiat, als rodals del nucli urbanitzat i en una masia protegida com a bé cultural d’interès local. S’hi accedeix per un trencall de la carretera C-1415a, o carretera de Castellar, vora el quilòmetre 19, prop de l’entrada a la ciutat pel barri de Sant Llorenç. És un edifici aïllat de grans dimensions i planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos a dos vessants. La façana principal és paral·lela al carener i de composició molt regular. La porta d’accés, a la planta baixa, està desplaçada a l’esquerra i és d’arc de mig punt adovellada. La resta d’obertures són molt regulars, amb brancals i llindes de pedra. La resta de la façana és arrebossada sense pintar. Al mur de llevant també s’obren finestres disposades regularment seguint el mateix criteri que a la façana principal

El dilluns 27 de setembre 2021 reobrirà les seves portes al públic després de l’any més atípic des dels seus inicis com a Escola d’Hoteleria. Ho farà de dilluns a divendres des d’un quart de dues de la tarda i fins a les tres. Una de les grans novetats és que també s’hi podrà menjar els dilluns al migdia, explica Maurici Planes, Coordinador de Cicles Formatius de l’Institut Cavall Bernat, que ofereix formació professional des de fa més de 16 anys, sent un referent a la comarca com a Escola d’Hostaleria i Turisme. El centre disposa a la seva oferta formativa; de cicles formatius de grau mitjà d’hostaleria i indústries alimentàries; i de graus superior d’hostaleria i turisme.

Aquest curs l’oferta gastronòmica consistirà en un menú degustació  de dilluns a dijous  i un menú gastronòmic els divendres.  El menú degustació, de dilluns a dijous migdia, serà elaborat pels alumnes del Cicle formatiu de Grau Mitjà Cuina i Gastronomia i del servei s’encarregarà l’alumnat del Cicle formatiu de Grau
Mitjà de Serveis en Restauració. El menú gastronòmic de divendres al migdia l’elaborarà l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de cuina i el servei estarà a càrrec de l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Serveis en Restauració.

Per fer reserves, es pot fer via mail al correu [email protected] o via telefònica al número 937862525, l’horari d’atenció telefònica d’aquest curs serà de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa