La consellera de Serveis Centrals, amb el president de l'Associcació de Majoristes i la gerent del Consell, a Mercavallès

La consellera de Serveis Centrals, amb el president de l’Associcació de Majoristes i la gerent del Consell, a Mercavallès | CCVO

El mercat comarcal de fruites i verdures Mercavallès estrena aquesta tardor un paviment de resines amb majors prestacions al conjunt de la nau central i als seus laterals. Les obres s’han realitzat durant l’estiu per minimitzar els efectes sobre l’activitat del mercat. Els treballs encaren ara la seva recta final i s’actua en les zones laterals, on els majoristes exposen els seus productes.

És l’anomenada zona de mostres on es treballa actualment per millorar el paviment actuant durant els caps de setmana per generar les mínimes interferències a l’activitat diària del mercat. Els propers dies també es faran uns darrers arranjaments als accessos laterals de la nau del mercat.

La consellera de Serveis Centrals del Consell Comarcal, Eva Candela, ha visitat aquesta setmana el mercat i ha pogut compartir amb el president de l’Associació de Majoristes, Enric Torras, el resultat de les obres. Candela ha assegurat que “sabem que els treballs han comportat dificultats en l’activitat normal del mercat, ja que es tractava d’unes obres de gran envergadura. Per això cal agrair als majoristes la seva implicació i la seva col·laboració”. La consellera comarcal també ha remarcat que el nou paviment “marca un nou salt de qualitat per la llotja i esperem que faciliti també el treball diari dels i les majoristes i dels i les clientes”

Nou comentari