MónTerrassa
Ramon Talamàs presenta candidatura a les eleccions de la Cambra de Terrassa

Ramon Talamàs presenta candidatura a les eleccions de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i comarca. L’actual president de l’entitat ha anunciat aquest dimecres, dia 24 de març, que es postula com a candidat i que ja ha configurat l’equip que l’acompanyarà. Entre els principals objectius que s’han fixat hi ha “mantenir l’actual línia de proximitat amb el teixit empresarial, col·laborant amb l’ampli ventall d’administracions i entitats per evitar ineficients duplicitats. I, sobretot, oferir serveis adequats a les empreses, a les quals es vol continuar acompanyant per potenciar la seva competitivitat i sostenibilitat”.

Talamàs s’ha mostrat orgullós que un 25% de les candidatures dels diferents epígrafs estiguin representades per “empresàries i directives” i que un 38% “estan ja presents en l’actual màxim òrgan de govern, en un mix de renovació i continuïtat”. L’actual president de la Cambra també està satisfet per la representació de diferents poblacions de la demarcació, “amb grandàries i antiguitats variades, però totes elles destacades en els seus camps d’activitat”.

Les empreses de la llista de Talamàs

– Associació de Comerciants Serveis i Restauració de Rubí.
– Associació Empresarial Sant Cugat del Vallès.
– Auxicolor, empresa terrassenca líder ser sector químic.
– Azbil Telstar, ja present en l’actual ple, desenvolupament de projectes d’enginyeria i construcció d’equips de procés integrat i consultoria GMP.
– Bidons Egara, empresa de Viladecavalls especialista en la gestió sostenible d’envasos.
– BornxNext, empresa terrassenca del Grup The Yelow Nest, líder en solucions energètiques intel·ligents.
– Casamitjana, acreditada empresa terrassenca de mobiliari i decoració.
– ChatuTech, empresa terrassenca i tecnològica amb monitoratge intel·ligent d’infraestructures estratègiques de formigó.
– Circutor, radicada a Viladecavalls és líder en solucions per a l’eficiència energètica. Ja present en l’actual ple.
– Comser, presta, des de Terrassa, avançats serveis per a la industrialització de fàrmacs injectables estèrils, formulació, desenvolupament de processos, anàlisis, etc.
– Datision, són especialistes en enginyeria digital; manteniment predictiu i indústria 4.0, Seu a Terrassa.

– Eurofragance, radicada a Sant Cugat i amb planta industrial a Rubí, dissenya i produeix fragàncies pel mercat B2B. Ja present en l’actual ple.
– Ficosa, Viladecavalls, proveïdor global de sistemes avançats per la gestió de transmissions i eficiència per al sector d’automoció i ja present en l’actual ple.
– Geocresa, empresa pota roja de desenvolupaments d’activitat culturals.
– GFT, empresa multinacional radicada a Sant Cugat de serveis de consultoria, tecnologia i innovació, especialitzada en la transformació digital dels negocis.
– Grup Penina, conjunt de comerços terrassencs especialitats en moda i ja present en l’actual ple en representació patronal.
– Hercal Diggers, especialistes en enderrocs circulars, excavacions, obra civil i fabricació de formigó sostenible. Planta a Terrassa.
– Hormiconsa, ja present en l’actual ple és una empresa terrassenca del Grup COPCISA especialitzada en la fabricació de formigó o obtenció àrids.
– Hoya Muñoz Correria d’Assegurances, empresa terrassenca especialista d’assegurances avançades, ja present en l’actual ple en representació patronal.
– ImanCorpfoundation, entitat sense ànim de lucre, fomentant la investigació i la innovació com a motors de la creació d’ocupació. Seu a Terrassa.
– La Fact (Fundació antiga Caixa de Terrassa) Factoria de transformació social i cultural.
– Leitat. Centre tecnològic. Solucions amb un alt valor afegit per a reptes tecnològics d’empreses i organismes. Seu a Terrassa i ja present en l’actual ple.
– Liven, fabricació i venda de snaks radicada a Sant Cugat.
– Malltex, fabricant de la marca intermezzo d’equipaments per ballet, amb planta a Terrassa.
– Marcove, empresa de Sant Cugat de construcció i promoció d’habitatges i oficines.
– Gestió Immobiliària. Masachs, amb ja presència en l’actual ple, és líder des de Terrassa en la gestió de naus industrials.
– Motos Bordoy, des de Rubí lidera el mercat peninsular de motocicletes.
– Pastisart, amb seu a Terrassa i ja present en l’actual ple és una de les grans en el mercat de masses congelades.
– Proquimac, amb seu a Vacarisses és una acreditada empresa de pigments, està ja present en l’actual ple.
– Pol Pratcorona, reconegut restaurador i propietari del Restaurant l’Indret a Terrassa.
– Sabadell Art, capçalera d’un destacat grup de restauració de Sant Cugat amb Masia Can Ametller com a buc insigne.
– Sanditruck, empresa de Rubí especialista en serveis logístics i ja present en l’actual ple.
– Serafí Indústria Gràfica, empresa terrassenca, ja present en l’actual ple i líder amb presentacions personalitzades.
– Talleres Loam, instal·lacions de caldereria; electricitat; lampisteria; calefacció; aire condicionat i energies renovables, amb seu a Terrassa i ja present en l’actual ple.
– Top Cable, líder mundial des de Rubí en cablejats elèctrics industrials.
– Vak kimsa, empresa industrial radicada a Rubí i especialitzada en processos de mescla.

– Vytrus-biotech, empresa terrassenca especialitzada en la creació d’ingredients actius naturals d’alt valor afegit a escala industrial per mitjà d’un novador procés basat en cèl·lules mare vegetals.

Qui és Ramon Talamàs

El candidat Ramon Talamàs és llicenciat en Econòmiques (UAB), Censor Jurat de Comptes, diplomat en direcció comercial per ESADE, PADE per l’IESE i està cursant els últims crèdits de la llicenciatura de Ciències Socials a la UOC. Professionalment, va iniciar-se com a comptable en l’empresa tèxtil familiar TEXBA S.L. i seguidament durant tres anys com apoderat al BANC SABADELL.

Amb trenta-dos anys es va incorporar a CIRSA, grup del qual va ser-ne conseller delegat als cinc primers anys de la dècada dels noranta. Ha treballat en la direcció d’empreses com Figueras International Seating, La Sirena, Atrian Bakers, Audens Foods. També ha ocupat càrrecs directius en clubs esportius, a la Federació Espanyola de Hockey, així com al Banc dels Aliments de Barcelona.

Des de juny del 2019 presideix la Cambra de Terrassa i enguany, també es presenta com a representant de XAVAL MUSEUMS S.A., empresa de la seva família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa