Aquest dijous, 12 de setembre, a Terrassa tindrà lloc una nova edició de la Mostra TerraTapes. Després que fos anul·lada per la pluja, finalment, la iniciativa, fruit dels locals participants a la Ruta que es realitza tots els dijous i que uneix i marida el Modernisme de la Ciutat amb bona gastronomia i vi de qualitat, es realitzarà a la plaça Didó a partir de les set del vespre i fins a les onze de la nit.

Aquelles persones que no hagin comprar els tiquets de forma anticipada en els establiments participants, ho podran fer a la mateixa plaça i al mateix dia a partir de les 18h. El preu és el mateix de l’any passat, és a dir, 10 euros per 4 tast de tapa o Vi + copa de regal. Així mateix, es podrà gaudir de l’actuació en viu de l’Aula de Música i del DJ Moreno.

Restaurants participants

Aquest any participen 15 restaurants al TerraTapes, onze dels quals són actuals integrants a la Ruta (Cafè de l’Aula, Zurito, El Rovell de l’Ou, Fora de Carta, Syrah, La Torreta, L’Origen del Vi, Tascanna, El Vapor Gastronòmic i Sa Illa) i, tres convidats molt especials: El Cultural, Rístol Restaurant i Yummy Pastisseria, que aportarà la part més dolça d’una bona tarda de Tapes.

Nou comentari