Protesta de les treballadores del SAD del Consell Comarcal

El personal del Servei d'Atenció Domiciliària denuncia les condicions amb què ha hagut de treballar durant la pandèmia

Aquest dimecres, 1 de juliol, les treballadores familiars i les auxiliars de la llar del Servei d’Atenció Domiciliària del Consell Comarcal del Vallès Occidental (actualment gestionat per l’empresa People Plus Innovation, del Grupo Optima) es concentraran a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Afirmen que “han estat mesos de lluita constant exigint unes condicions òptimes de seguretat i salut tant per a elles com per als usuaris i les usuàries del servei i poder seguir fent la seva feina”.

Des de CCOO, sindicat que dona suport a la protesta, consideren que la problemàtica d’aquest servei essencial és que “les administracions públiques l’han deixat en mans d’empreses privades que tan sols persegueixen un interès econòmic en el mateix”. Subratllen que “les activitats essencials vinculades a les cures de la gent gran i persones dependents han d’estar controlades des de l’administració i s’ha de vetllar pels drets de les treballadores i per la qualitat del servei i l’atenció de les persones usuàries”.

Nou comentari