L’Ajuntament de Terrassa ha impulsat la promoció de 400 nous pisos públics, en règim de lloguer. Així ho ha anunciat l’alcalde Jordi Ballart a través de les xarxes socials, en què ha donat a conèixer els dos futurs projectes amb els quals pretenen ampliar el parc d’habitatge social a la nostra ciutat. I és que Terrassa es troba en un moment en què l’emergència habitacional se situa a nivells d’alerta i amb una llista d’espera de la mesa d’habitatge que no para de créixer, com han denunciat de manera reiterada des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca o col·lectius com Sin Vivienda. Es tractaria d’un total de 440 pisos, dels quals 200 s’ubicarien al barri de Torre-sana, de la mà de l’Incasòl, i 240 més que es construirien al nou sector de Can Colomer, al nord-oest de la ciutat.

Ballart recorda que es tracta de les dues primeres promocions d’habitatge públic que es fan a Terrassa després de la crisi del 2008. Al llarg d’aquests 13 anys s’han incorporat pisos de nova construcció gestionats des de l’administració pública, majoritàriament a Torre-sana, a part d’una promoció a la Ronda de Ponent amb el carrer Maria Auxiliadora, datats de l’any 2011. L’alcalde manifesta que els nous edificis podrien estar “enllestits d’aquí a dos anys” i responen “al nostre compromís d’ampliar els habitatges de protecció oficial per garantir l’accés a l’habitatge digne a tothom”.

Nou parc d’habitatge públic a Torre-sana i Can Colomer | Aj. Terrassa

Des de l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament de Terrassa recorden que per poder optar a ambdós serveis, lloguer públic i mediació, és requisit imprescindible estar inscrit en el Registre de sol·licitants d’habitatges amb protecció oficial de Terrassa, en la modalitat de demanda corresponent. Per a fer la inscripció heu de demanar cita prèvia trucant a Habitatge Terrassa, al 010, presencialment a les oficines d’Habitatge o a citaprevia.terrassa.cat. I se subratlla que els sol·licitants d’habitatge han d’estar empadronats a la ciutat per poder entrar a la llista.

Nou parc d’habitatge públic a Torre-sana i Can Colomer | Aj. Terrassa

Comentaris

    Mari Carmen berman Montilla Novembre 19, 2021 | 17:29
    Necesito piso en tarrassa pk me están echando de la vivienda i necesito un piso de protección oficial pk estoi buscando trabajo ai i tengo mi familia para que me puedan ayudar a recojer las niñas del colegio

Nou comentari