MónTerrassa
L’incubació KauTic40 selecciona nous projectes d’innovació
  • CA

La incubadora empresarial KauTic40 acollirà deu empreses a la 5a edició del seu programa d’incubació, adreçat específicament a empreses i projectes relacionats amb el món de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest projecte, impulsat per l’Ajuntament i el Centre Tecnològic Leitat a través del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40, compta amb la col·laboració de l’Euncet Business School i té com a objectiu assessorar i acompanyar empreses TIC de recent creació, posant a la seva disposició recursos i serveis que les ajudin a avançar en el seu recorregut.

D’entre totes les candidatures presentades, se’n seleccionaran deu seguint els criteris definits a les bases, que es poden consultar al web. Poden participar en aquest procés, formalitzant la seva inscripció, totes les persones físiques i jurídiques que presentin una proposta on les TIC siguin determinants. Si la proposta de negoci a presentar és una empresa, aquesta no podrà tenir una antiguitat superior a un any des de la seva constitució, ni haver facturat més de 30.000 euros en aquest primer exercici. KauTic40 admet la participació tant de forma individual com en equip, però amb un màxim de dues persones per projecte i sempre que tots els membres que l’integrin tinguin com a mínim 18 anys.

Els projectes per participar al programa d’incubació KauTic40 es poden presentar fins al proper 6 d’abril a través de la pàgina web

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa