MónTerrassa
Procés de selecció de 350 terrassencs per a un gran supermercat
  • CA

Terrassa acollirà els pròximes dies 26 i 27 de maig, un procés de selecció de 1.300 persones de tot el Vallès Occidental -de les quals s’ha pactat que 350 siguin veïnes de Terrassa- que vulguin treballar per a una gran cadena de supermercats. Aquesta Fira d’Ocupacions tindrà lloc a les instal·lacions de Foment de Terrassa (carretera de Martorell, 95) i està organitzada per l’empresa Carrefour, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. L’objectiu és escollir més d’un miler de treballadors que formaran part de la plantilla en els diferents supermercats que la cadena té repartits per tota la comarca.

Com apuntar-se al procés de selecció

Foment de Terrassa s’encarregarà de fer una selecció prèvia dels candidats a participar a la Fira d’Ocupació, en coordinació amb els Serveis Socials municipals. Per fer-ho, es farà servir a les persones en itinerari de les diferents bases de dades de l’Ajuntament, com Serveis Socials, Foment o Joventut.

A més, també es farà una cerca proactiva de candidatures per mitjà de la pàgina web de Foment. Per això, les persones que vulguin participar a la Fira poden inscriure’s a les diferents ofertes publicades al lloc web (codis de les ofertes 5114, 5117, 5118, 5119, 5120, 5124 i 5125).

Posteriorment, tècnics municipals realitzaran entrevistes telefòniques prèvies per determinar que es compleixen requisits mínims i el grau de motivació per treballar i participar a la fira. En tot cas, serà Carrefour qui decideix finalment qui participa a la fira i quines seran les persones contractades.

Requisits i contracte

L’objectiu de Carrefour és contractar persones de diferents perfils professionals per incorporar-se de forma immediata i cobrir la temporada d’estiu, amb possibilitats de continuïtat un cop passat aquest període estacional. El contracte que s’oferirà serà de 3 mesos amb jornades que poden ser d’entre 18 i 30 hores setmanals.

D’entre els requisits mínims, es demana la graduació en Educació Secundària Obligatòria, domini lingüístic del castellà i del català, motivació per l’ocupació i disponibilitat per assistir a la fira, així com d’incorporació immediata. L’oferta no exclou ningú per la seva edat, de manera que totes les persones en edat de treballar poden optar-hi. Els diferents llocs ofertats són per a caixa, reposició, frescos, manteniment i responsable comercial.

350 treballadors seran de Terrassa

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, s’ha reunit amb l’empresa Carrefour amb l’objectiu que del total de contractacions, 350 siguin de persones de Terrassa. En aquesta línia, els serveis municipals d’Ocupació i Serveis Socials han establert diferents canals de coordinació interns, per tal que persones que tinguin relació amb els Serveis Socials municipals puguin ser derivats a la Fira d’Ocupacions de Carrefour, en funció dels perfils demandats. “Aquesta Fira d’Ocupacions és una gran notícia per Terrassa i per a la nostra comarca, perquè donarà l’oportunitat a moltes persones de reincorporar-se al mercat laboral, després d’una pandèmia que ha deixat moltes famílies en una situació de precarietat”, ha valorat Noel Duque.

Per a la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, “aquesta Fira és una mostra més de com la col·laboració público-privada entre empreses i administracions és una eina eficaç per a la dinamització del mercat laboral, que contribueix a la reactivació econòmica de la ciutat després de la situació provocada per la pandèmia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ana Isabel Nieto Martínez a maig 24, 2022 | 13:22
    Ana Isabel Nieto Martínez maig 24, 2022 | 13:22
    Necesito saber si hay alguna vacante de limpieza
  2. Icona del comentari de: M .Montserrat Paz Martínez a maig 24, 2022 | 16:00
    M .Montserrat Paz Martínez maig 24, 2022 | 16:00
    Hola bona pero la neteja
  3. Icona del comentari de: Lucía rodriguez garrido a maig 24, 2022 | 18:14
    Lucía rodriguez garrido maig 24, 2022 | 18:14
    Me gustaría participar en el proceso de selección como hay que inscribirse
  4. Icona del comentari de: Jessica a maig 24, 2022 | 20:47
    Jessica maig 24, 2022 | 20:47
    Me interesa en trabajo
  5. Icona del comentari de: Sergi perez a maig 24, 2022 | 22:28
    Sergi perez maig 24, 2022 | 22:28
    Para apuntarse, que es ir a fomento y ya está?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa