MónTerrassa
El primer joc en metavers d’IMC Toys causa furor entre els infants
  • CA

Metazells és el primer joc en el món del metavers que dur a terme l’empresa de Terrassa IMC Toys. Es tracta d’una nova línia de joguines col·leccionables que a més s’amplifica amb una experiència en aquest espai virtual immersiu i sensorial, a través de la plataforma de videojocs Roblox. És la primera vegada que la companyia realitza aquesta aposta multiplataforma i ho fa amb tota l’artilleria.

Des de l’empresa expliquen que amb Metazells s’ha volgut oferir “una experiència completa als infants, que poden connectar amb la marca en totes les seves plataformes preferides i físicament amb les joguines”.

Metazells en videojoc, figures i sèrie animada

El videojoc ja porta més de 180 mil visites en poc més d’un mes de vida i un grau de satisfacció dels usuaris que supera el 85%. El joc ens transporta al món dels Zelltia on els Woodies i els Wrockers lluiten per aconseguir l’energia Zell. Els Woodies protegeixen i cuiden aquesta energia en el bosc, però els Wrockers volen apoderar-se’n i tenir-la sota control. Per això, enviaran en Bone a infiltrar-se en el bàndol Woodie i descobrir els secrets.

Aquest joc en metavers es complementa amb una sèrie animada que porta el mateix nom i que s’emet a través del canal infantil Boing, i del qual ja se n’han pogut veure cinc episodis. La sèrie també es troba disponible al nou canal de Youtube d’IMC Toys Kitoons Heroes, on els episodis ja duen més de 700 mil reproduccions.

Tant el videojoc com la sèrie animada i el joc de Roblox expliquen l’eterna lluita entre els bons i els dolents, i inclou ingredients com la conservació i importància de l’energia i un rerefons de conservació del medi ambient.

A més, els usuaris també poden fer-se amb les cartes col·leccionables amb els seus personatges favorits. De les figures físiques n’hi ha més de 80 amb els personatges tant del grup Woodies com dels Wrockers. A més de la possibilitat d’adquirir packs amb accessoris connectables i vehicles. Aquestes es poden trobar als quioscos i a les botigues de joguines.

Imatge del videojoc Metazells | IMC Toys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa