MónTerrassa
El preu de compravenda i lloguer a Terrassa es dispara respecte fa un any
  • CA

El preu de compravenda i el preu de lloguer augmenta significativament a Terrassa en el segons trimestre del 2022 respecte fa un any. La nostra ciutat és un dels municipis que ha patit un dels augments més destacats entre els municipis de la comarca del Vallès Occidental, segons apunta l’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El preu del m2 en compravenda ha pujat un 9,9% interanualment, mentre que el preu del lloguer mensual ha augmentat un 7,5% a la ciutat.

Aquest segon trimestre del 2022, el preu del m2 de l’habitatge de compravenda estava a 1.961,94€ a Terrassa. Trimestralment, significa un 8,1% més; interanualment, un 9,9%. El preu del lloguer contractual mensual ha estat de 621,58€. Això significa un 1,5% més que el trimestre passat i un 7,5% més que l’any passat.

Els preus també augmenten al conjunt del Vallès Occidental

El preu de compravenda a la comarca ha augmentat un 2,1% respecte un any enrere. L’increment és inferior al provincial (+5,1%) i al català (+7%). El preu del lloguer mensual mostra una pujada anual del 3,1%, també per sota de la província (6%) i del conjunt de Catalunya (6,6%).

El municipi de Rubí és l’únic amb més de 50.000 habitants on es redueix el preu de m2 de compravenda (-10,2%). A Cerdanyola del Vallès augmenta un 1,1% i a Sabadell augmenta un 2,6%. Sant Cugat del Vallès presenta la pujada anual més elevada de compravenda amb un 17,3% més. És l’únic municipi que passa per davant de Terrassa pel que fa a la pujada anual de compravenda. Sant Cugat també és el que present el preu més elevat en ambdós règims d’habitatges.

Pel que fa al lloguer, a Cerdanyola del Vallès es redueix 0,7%. A Rubí augmenta un 2,9%; a Sabadell un 5,4%; i a Sant Cugat del Vallès un 3,8%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa