L'oficina de l'Agència Tributària de Catalunya a Terrassa es troba al carrer Joan Artigues, a Sant Pere
L’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Terrassa es troba al carrer Joan Artigues, a Sant Pere | CRISTÓBAL CASTRO

!--akiadsense-->

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha instat l’alcalde, Jordi Ballart (Tot per Terrassa) a “votar en contra de la proposta de l’associació independentista Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) perquè es paguin els impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC). González ha criticat que Ballart “hagi permès que la iniciativa s’inclogui en l’ordre del dia del pròxim ple sabent que és il·legal” i ha afirmat que “l’alcalde té una oportunitat de sumar-se a aquells que defensem el principi de legalitat com a garantia de tots els ciutadans i no donar ales a aquells que només pretenen dividir a la societat catalana”.

Javier González ha assegurat que “en Cs no defugim cap debat, però instem l’alcalde a corregir aquest error. Encara que en aquest mandat l’alcalde ha deixat llibertat de vot en assumptes identitaris, en aquesta ocasió l’emplacem al fet que indiqui al seu grup municipal el sentit del vot negatiu”. Segons González, ara mateix tots els esforços han de destinar-se a frenar la Covid-19 i les seves conseqüències, i no malgastar recursos en un ens que ja funciona ni a crear estructures d’Estat”.

El portaveu de la formació taronja ha apostat per “una ATC que estigui al servei de tots els ciutadans i no únicament de la causa independentista”, ja que “en els últims anys els partits separatistes han volgut convertir-la en una Hisenda pròpia”. Per contra, González ha afirmat que des de Cs “defensarem una ATC en la qual hi hagi garanties que exerceix les seves competències sens dubte sobre la seva legalitat, per a retornar la seguretat jurídica a tots els ciutadans i empreses de Catalunya” i “potenciarem la seva coordinació amb l’Agència Tributària de l’Estat amb l’objectiu de reforçar la lluita contra el frau fiscal perquè cap defraudador quedi impune”.

Nou comentari