MónTerrassa
Els Premis Cambra reivindicaran “la necessària finalització de la B-40”

L’edició d’enguany dels Premis Cambra 2022 que organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa se centrarà en la reivindicació de la necessària i urgent finalització de la B-40, com a infraestructura cabdal per l’activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra, de Catalunya, i on el potencial d’Olesa de Montserrat és molt significatiu. L’acte de lliurament dels premis, organitzat sota el lema “La real Passió d’Olesa. La B-40”, tindrà lloc el proper 14 de juliol al Teatre de la Passó d’Olesa.

En aquesta edició, la Cambra de Terrassa reconeix públicament aquelles empreses de la seva demarcació que es presentin i que hagin destacat en els següents àmbits: Premi Cambra a la Internacionalització, Premi Cambra a la Sostenibilitat, i Premi Cambra a la Innovació. Els guanyadors es faran públics en els propers dies, un cop ultimada la comunicació als interessats de la resolució del Jurat que es va reunir el dia 23 de maig a la seu de l’entitat per deliberar i decidir els guardonats. També i com ja és tradicional, en els propers dies es farà públic el Premi Cambra 2022 a la Trajectòria Empresarial.

“La real Passió d’Olesa. La B-40”

L’acte d’enguany es va començar a estructurar “després de rebre una notificació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat sobre la resolució del seu Plenari que en data 23 de setembre del 2021, i per unanimitat, va reclamar que el tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls estigués en funcionament aquest any 2022“, informa la Cambra de Terrassa.

Enguany, realçant els premiats com a motiu principal de l’esdeveniment, s’està preparant un espectacle que combinarà la seriositat amb l’entreteniment. Donada la temàtica sobre la B-40, de titularitat estatal, i complementàriament a la presidència pendent de concretar per les agendes de les màximes autoritats, l’acte comptarà amb la presència i intervenció de Xavier Flores, Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern d’Espanya; a qui acompanyarà, també amb participació activa, Ricard Font, Secretari General del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa