MónTerrassa
Premi internacional per a una loció que fa créixer el cabell creada a Terrassa
Els treballadors de l’empresa Vytrus Biotech | V.B.

!--akiadsense-->

Vytrus Biotechés una empresa de biotecnologia especialitzada en cèl·lules mare vegetals, partir de les quals realitzen ingredients per dermo-cosmètica i salut. Amb seu a Terrassa, al carrer Sant Gaietà, la firma està d’enhorabona perquè recentment se’ls ha atorgat un premi internacional (Beauty Industry Awards) per un dels seus productes, Capilia Longa PPF, imposant-se a dues multinacionals de renom, una canadenca i una japonesa.

A partir del mateix ingredient, orientat a lluitar contra la caiguda del cabell, Vytrus ha llançat unacampanya de micromecenatge o crowdfunding a Indiegogo, amb la qual ofereixen als seus mecenes poder gaudir en exclusiva de la loció que regenera el pèl capilar. Capilia és un actiu cosmètic fet a partir de cèl·lules mare de l’arrel de cúrcuma, i consisteix en una mescla entre factors de creixement vegetals i un coctel nutritiu per al pèl. Segons afirmen els seus promotors, quan s’aplica al cuir cabellut, deté la caiguda del cabell, fent un reset del cicle capil·lar, i reactiva el seu creixement.

A només quatre dies perquè finalitzi el període fixat, la campanya ha superat amb escreix la seva previsió, i ha aconseguit recaptar més de 21 mil dòlars aportats per 137 mecenes. Aquestes seran les persones que un cop el producte estigui llest (ja que es fabricarà només els lots sol·licitats) el proper mes de setembre, el rebran a domicili amb les recompenses corresponents (del tractament de 3 mesos per frenar la caiguda fins al de 6 mesos que a més fa créixer nou cabell). A més dels tractaments, hi ha la possibilitat d’aportar diners amb les recompenses simbòliques de 10 i 20 euros (en la qual s’inclou la col·laboració en un projecte de reforestació), o aportant la quantitat que desitgi com a donació.

Nou comentari

Comparteix