MónTerrassa
Premi per al saló Lluïsa Calafell de Terrassa al V Prix d’Excellence 2018
  • CA
L’equip del saló Lluïsa Calafell de Terrassa amb membres de Kerastase | Cedida

!--akiadsense-->

El passat diumenge 16 de setembre es va celebrar a Sevilla la V edició del Premi “PRIX D’EXCELLENCE 2018” emmarcat en el projecte “Mystery Shopper” que atorga la prestigiosa empresa de perruqueria Kérastase (L’Óreal) a nivell internacional i el saló Lluïsa Calafell Estilistes de Terrassa va obtenir la segona posició d’entre els 42 Instituts Kérastase d’Espanya.

Kérastase és una marca de luxe internacional per la cura del cabell amb seu a França, que forma part de la cartera de la divisió de productes professionals de l’empresa matriu multinacional Grup L’Oréal. A nivell valoratiu només 10 dels 42 institu Kerastase 2018 d’Espanya han aconseguit superar el 75% de satisfacció per part dels clients i concretament Lluïsa Calafell Estilistes s’ha situat segon amb una puntuació d’un 89%.

Segons la mateixa Lluïsa Calafell “Aquest premi resulta un gran impuls per continuar fent la feina ben feta. Una prova que demostra que amb esforç, formació contínua i il·lusió, els nostres clients confien en l’equip i valoren positivament l’assessorament que els oferim en la seva imatge”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa