MónTerrassa
Pollastres a l’ast casolans i econòmics a Torre-Sana de Terrassa
  • CA

La rostisseria Pio-pio és un establiment de menjar per emportar especialitzat en pollastres a l’ast del barri de Torre-sana de Terrassa. Amb vuit anys d’experiència, el local ofereix cada cap de setmana i dies festius menjars per emportar perquè els ciutadans que prefereixin no cuinar puguin gaudir d’un àpat casolà amb un preu econòmic. Elaboren pollastres i derivats de l’ast, entre altres, amb productes de la zona per “conservar el sabor casolà i tradicional de sempre” informen a la seva pàgina web.

Situat al carrer de las Palmas, número 8, el local obre cada dissabte, diumenge, dilluns, i també els dies festius, des de les 9:00h del matí fins les 15:00h de la tarda. També compten amb un servei a domicili cada diumenge i dies festius des de les 12:30h fins a les 14:30h, de manera gratuïta si la comanda és de 15€ o més.

A més a més, cada mes ofereixen una promoció diferent que consisteix en un pollastre a l’ast i un altre producte d’acompanyant per un preu de 9,95€. Per poder gaudir de la promoció, cada client ha de presentar-se al local amb la seva pròpia carmanyola o olla. Aquest mes de juny, la promoció és d’un pollastre a l’ast acompanya de croquetes.

8è aniversari de la rostisseria Pio-pio

Addicionalment, aquest juny és el 8è aniversari de la rostisseria Pio-pio i ha celebraran al llarg de tot el mes. Per compres superiors a 20€, el client tindrà assegurat un regal a domicili, i a la botiga presencial, podran tirar d’una ruleta feta exclusivament per celebrar l’aniversari. A les seves xarxes socials agraeixen “que hagueu fet possible que estiguem un any més amb vosaltres”.

El negoci està format per “un equip jove amb ganes de servir durant molts anys i treballar del que més ens apassiona”. Des del juny del 2014, treballen per oferir els millors pollastres a l’ast amb un gust excepcional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa