MónTerrassa
Pimec i Consell Comarcal fan 447 tests d’antígens a 46 pimes del Vallès
  • CA
Els testos s'han fet aquesta útlima setmana
Els testos s’han fet aquesta útlima setmana | CCVO

!--akiadsense-->

PIMEC, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i diferents ajuntaments de la comarca, han realitzat els darrers dies 447 tests ràpids d’antígens als treballadors i treballadores de 46 pimes del territori. Amb la col·laboració dels consistoris, les unitats mòbils medicalitzades i els equips sanitaris, formats per professionals qualificats i certificats, han fet possible aquest projecte. La patronal i l’ens comarcal, amb la col·laboració dels consistoris, ha realitzat cribratges massius a través de la seva acció “PIMEC Covid Free” a Barberà del Vallès, Castellbisbal i Sentmenat.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha recordat que, amb aquesta acció, PIMEC ja suma 2.078 tests ràpids d’antígens realitzats a treballadors i treballadores de 187 empreses catalanes de Sant Quirze del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Barberà del Vallès, Castellbisbal i Sentmenat.

Per la seva banda, el conseller comarcal de Desenvolupament Econòmic Local i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, ha explicat que aquesta acció forma part de les diferents actuacions previstes en el Pla de Xoc Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental, amb l’objectiu de garantir la seguretat i la prevenció de la salut de les persones dins les empreses a la tornada de les vacances. El conseller, també ha explicat, que altres municipis s’han interessat per donar continuïtat a aquesta actuació en una segona fase.

PIMEC Covid Free al Vallès Occidental

Del 12 al 18 de gener les unitats mòbils medicalitzades han visitat els següents municipis del Vallès Occidental. Aquests són els resultats:

– Barberà del Vallès: El 12 de gener s’han realitzat 213 tests d’antígens a 14 empreses al Centre d’Empreses Nodus de Barberà del Vallès.

-Castellbisbal: El 14 de gener s’han realitzat 105 tests d’antígens a 17 empreses a la Casa de la Vila.

– Sentmenat: El 18 de gener s’han realitzat 129 tests d’antígens a 15 empreses al Polígon Industrial Can Clapers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa