MónTerrassa
Petrolis Independents dona suport econòmic a l’empresari independentista multat per Hisenda

Petrolis Independents, la cadena de gasolineres compromesa amb Catalunya, ajudarà a pagar part de les despeses judicials que ha d’afrontar l’empresari independentista Andreu Bartolomé, que manté un enfrontament amb l’Agència Tributària espanyola per haver intentat pagar els impostos a Catalunya i no a Espanya i ha acabat multat amb una sanció que pot ascendir a 300.000 euros.

Bartolomé i la seva dona, Maria Casademunt, van intentar pagar els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya, però no estaven d’acord amb el fet que aquest organisme transferís directament els ingressos a l’Estat, com marca la llei. Per això van decidir dedicar els imports que els corresponia pagar a empreses i entitats que estiguessin esperant cobrar algun deute de la Generalitat, i en deixaven constància escrita, de manera que les agències tributàries en tenien constància. Tanmateix, al cap de tres anys l’agència espanyola els va obrir una inspecció i els ha multat amb una sanció que pot arribar als 300.000 euros.

Davant d’aquest fet, i com que Bartolomé i Casademunt mantenen que no pagaran la multa i que presentaran tots els recursos possibles, Petrolis Independents anuncia que és “la primera empresa que fa públic el seu suport econòmic a l’Andreu i la Maria”. El principal soci de la firma, Jordi Roset, crida a la resta d’empresaris a fer el mateix perquè “aquesta parella ha estat valenta i conseqüent amb els seus pensaments i amb la defensa dels drets del país pagant els impostos a Catalunya, cosa que no fa cap de les administracions catalanes”. ”Si volem sobirania fiscal l’hem d’exercir tots i si hem de començar els empresaris doncs comencem fent-ho, i donem-nos suport els uns als altres, ara que sembla que els polítics han deixar la independència de banda”, conclou Roset.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa