MónTerrassa
Petro7 demana l’alliberament de Cuixart i Sánchez amb un gran cartell
  • CA
Cartell ubicat a la benzinera Petro7
Cartell ubicat a la benzinera Petro7 | Cedida

!--akiadsense-->

Petro7, marca del grup de benzineres independents Petrolis Roset SL, del terrassenc Jordi Roset, ha penjat a les seves benzineres un cartell en què es demana la llibertat dels líders de l’ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. La imatge és una de les habituals que s’han fet servir a les manifestacions i concentracions per exigir que surtin de la presó, ara ja fa una setmana.

L’empresa es posiciona d’aquesta manera, i un cop més, a favor del procés independentista. Pel referèndum, Petro7 ja va col·locar grans cartells on es demanava el vot afirmatiu. Roset forma part del col·lectiu Moltes Mercès i del Cercle Català de Negocis. Petrolis Independents té benzineres a Terrassa, Montblanc, l’Ametlla del Vallès, Vic, Tàrrega, Centelles, Golmés-Tàrrega i Torroella de Montgrí.

Cartell on es demana la llibertat dels Jordis
Cartell on es demana la llibertat dels Jordis | Cedida

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 25, 2017 | 18:27
    Ramon octubre 25, 2017 | 18:27
    Ara perquè estem ficats de ple en el que estem ficats, però, després, amb més calma, tant si aconseguim la llibertat de la nostra pàtria, com si no, els catalans tindrem molt present quines empreses i quines marques han fet costat al poble de Catalunya i quines han fet costat a l'enemic. I ho notaran en els seus comptes de resultats, tant les unes com les altres. Collons si ho notaran. I torno a dir-ho, ho notaran vagi com vagi l'assumpte de la llibertat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa