MónTerrassa
El perfil professional més buscat per a les empreses de Terrassa
  • CA

Quin és el perfil professional més buscat per les empreses de Terrassa? Amb les dades a la mà d’aquest 2022, l’ocupació més sol·licitada a la nostra ciutat ha estat per al personal de neteja per a oficines, hotels i altres establiments similars. Foment de Terrassa S.A. ha presentat un informe on es recull tota l’activitat desenvolupada durant el primer semestre d’enguany, de gener a juny. Són dades que han estat obtingudes a través de l’explotació de l’aplicatiu de gestió global i centralitzada SPIN.

En aquest document, al qual Món Terrassa hi ha tingut accés, s’indiquen quines són les cinc ocupacions que les empreses busquen a la borsa de treball. A la ja mencionada de personal de neteja s’hi sumen: Personal administratiu amb atenció al
públic; Auxiliar d’atenció a persones dependents en institucions socials; Administratiu especialista en comptabilitat; i Personal de magatzem.

Els 5 sectors professionals més demandats

Més enllà dels perfils específics que més sortida tenen, laboralment parlant, podem ampliar el focus i anomenar quins són els 5 sectors professionals amb més demanda a la borsa de treball gestionada per Foment de Terrassa. En primer lloc, trobem el de Servei a la comunitat i personals. El segueix, Comerç. En tercer lloc, en destaca Turisme i Hostaleria. El quart lloc seria per Serveis a les empreses; i el cinquè i darrer sector més demandant és el de Sanitat.

El servei de borsa de treball de Foment de Terrassa S.A. ha ofert i gestionat 683 ofertes de feina al llarg del primer semestre de l’any. Per cobrir els diferents llocs de treball, els equips tècnics han realitzat un total de 2.294 entrevistes, atenent a més de 1.528 persones en els diferents processos de selecció a mida de les empreses.

Amb les dades facilitades per l’entitat, es desprèn que la taxa de cobertura de les ofertes amb persones que estan inscrites a la borsa de treball de Foment de Terrassa ha estat d’un 63,95%, a falta de tancar algun procés que ha passat al següent semestre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonimo a agost 28, 2022 | 23:11
    Anonimo agost 28, 2022 | 23:11
    Más profesional las empresas de limpieza en los cap de terrassa con sueldos ridículos, sobre todo las trabajan días festivos..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa