MónTerrassa
Parlem obre la seva primera botiga física a Terrassa
  • CA

L’empresa de telecomunicacions Parlem Telecom obrirà ben aviat la seva primera botiga física a Terrassa. El lloc escollit ha estat el carrer Cremat, en un local que ja havia acollit durant molts anys un altre establiment dedicat a la telefonia mòbil, en aquell cas, era de Movistar. Fins ara, els egarencs que tenien algun problema amb l’operador i volien solucionar-ho de manera presencial havien de desplaçar-se al carrer de la Unió, a Newclickstore, distribuïdora oficial de Parlem però també dedicada a la venta d’altres productes mòbils i informàtics.

Parlem Telecom ja va anunciar a finals de l’any passat que iniciava un nou pla de desplegament de botigues físiques a Catalunya, País Valencià i Illes Balears. L’empresa catalana té previst invertir prop sis milions d’euros en les obertures de fins a un centenar d’establiments, amb l’objectiu d'”acostar-se als clients” i continuar “esgarrapant” quota de mercat. “Volem que tothom tingui un establiments ta prop seu per tal d’oferir-li el millor servei i adaptat a les seves necessitats”, assenyalava el CEO de la companyia, Ernest Pérez-Mas, en la inauguració de la seva primera botiga física a Catalunya, al passat mes d’octubre a Lleida.

Parlem Telcom, companyia nascuda el 2014, vol continuar progressant en la seva trajectòria de creixement per tal de consolidar-se com “l’operador local capaç de competir amb les 4 grans empreses espanyoles”. Així, va tancar l’any amb prop de 100.000 clients (entre telefonia mòbil, fixa i fibra òptica) i l’objectiu és “continuar creixent fins al 2024, doblant cada any la facturació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa