MónTerrassa
El Parc de la República o el Casal de Roc Blanc, contemplats als pressupostos pel 2021
Projecció del projecte del futur Parc de la República
Projecció del projecte del futur Parc de la República | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dijous, el govern de Terrassa ha presentat la proposta per als pressupostos municpals del 2021. Enguany, el capítol d’inversions s’enfila fins als 13.704.405 euros. L’executiu els ha distribuït en cinc grans apartats en funció de l’àrea a què aniran destinats. S’han avançat els principals projectes que està previst que es comencin a desenvolupar aquest any vinent i que, molts d’ells, tindran continuïtat els anys següents.

Educació (1,2 milions en total). Amb un increment en el manteniment i equipament dels centres educatius de la ciutat, i amb una gran partida que anirà a parar en la construcció de l’institut-escola Sala i Badrinas.

Indústria (1,5 milions en total). Impuls al pla de modernització dels polígons i Masia dels Bellots. En aquí, el govern exposa que està previst que la Masia es converteixi en un centre d’empreses pel polígon.

Sostenibilitat i Medi Ambient. Inversió en renovació i ampliació de la flota i serveis de recollida de residus, així com en els equipaments de l’empresa, urbanisme tàctic i mobilitat sostenible. També es contempla la cinquena fase de la implantació de la càrrega lateral.

Transformació digital (450 mil euros). Digitalització adminitració, Smart City i gestor tributari.

Seguretat. Millora dels recursos destinats a policia municipal i de les actuals dependències del servei. El govern preveu un increment de les places d’agents del cos policial.

Espai Públic i Equipaments. El govern té previst l’inici de diferents projectes d’urbanització, rehabilitació o adequació. Estem parlant, per exemple del Parc de la República (300 mil euros al 2021), Casal del Roc Blanc (1 milió d’euros el 2021) i Pista de Can Jofresa i l’Estadi Olímpic (aquests dos dins de la partida de millora d’equipaments esportius amb 2,5 milions d’euros). També de la realització de la darrera fase d’esponjament de Ca n’Anglada (500 mil euros) i la recuperació d’alguns espais lliures -projecte que es pretén que sigui compartit amb la Generalitat, com ha estat fins ara-. Les actuacions de la riera del Palau, l’alliberament de solars per aparcaents o l’adequació de l’edifici de l’Antic Ajuntament, també formen part d’aquest paquet d’inversions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa