MónTerrassa
Paradistes i compradors d’El Mercadal de Terrassa, cara i creu
  • CA

Mercadal de Terrassa

Mercadal de Terrassa | Marta Maseras

!--akiadsense-->

Cada dimecres, de 9h a 13 es fa l’avinguda de Béjar el Mercadal o mercadillo. Sembla haver-hi dues opinions diferents per part dels clients i venedors.

En la seva majoria, els venedors no estan contents amb les seves condicions. Asseguren que no han crescut les vendes, inclús hi ha qui està segur que això és “a causa del moviment independentista”. Per l’altra banda pocs diuen que han millorat les vendes aquests últims mesos.

Creuen que no estan ben ubicats, ja que la majoria de parades es troben en mig de la sorra, on aquesta embruta tot el producte que estan intentant vendre. “Hi ha molts clients que s’entrebanquen amb pedres i arrels d’arbre qui hi ha pel camí”, assegura una de les venedores. També estan farts de no tenir una entrada fixe, perquè els llocs més accessibles són els que es troben al costat de les parades d’aliments.

Mercadal de Terrassa | Marta Maseres

!--akiadsense-->

Això sí, tots estan d’acord en el fet que no reben cap ajuda o facilitat per part de l’Ajuntament. Asseguren que “només guanyen just per les despeses de casa i la seva parada, ja que mantenir la paradeta al mercadillo és molt car”, però per molt que es queixen a l’Ajuntament, aquest “no fa res”.

A la recerca d’ofertes

Per una altra banda, tenim els clients que semblen estar conformes amb tot. La majoria van a comprar aliments, i ja que hi són miren algunes ofertes, tant d’aliments com de roba. És el cas per exemple de Maria Àngels Jiménez, que es passeja per les parades del Mercadal a la recerca d’oportunitats. Ho fa, una setmana sí, una setmana no, un temps habitual entre la majoria de compradors. “No puc venir cada dimecres, perquè haig de cuidar els néts, així que m’acosto al mercat quan en tinc l’ocasió”, explica una altra compradora, Maria Milagros González.

Paradeta de sabates al Mercadal de Terrassa | Marta Maseras

!--akiadsense-->

La majoria ha d’anar en transport públic al mercadillo perquè no són del barri, però malgrat la llunyania es troben conformes amb la ubicació perquè diuen que és un lloc amb molt espai. I per què no anar a una botiga normal? Segons alguns clients interrogats per Món Terrassa les paradetes ofereixen més ofertes que una botiga normal i els surt més a compte agafar el transport públic i anar cap allà a veure ofertes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: C a juliol 19, 2018 | 10:21
    C juliol 19, 2018 | 10:21
    La culpa és del clero

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa