Pancartes de Frente Obrero a Terrassa contra la “complicitat” entre Cecot, CCOO i UGT

El Frente Obrero ha realitzat un acte de reivindicació davant de la seu de CECOT, CCOO i UGT a Terrassa, amb motiu de l’1 de maig. L’objectiu d’aquest acte és el de fer una denúncia pública de la connivència existent al llarg dels últims anys entre la patronal catalana i els dos principals sindicats.

La falta de compromís dels dirigents d’aquests sindicats amb l’organització i defensa dels treballadors, així com el seu acostament a la patronal catalana i espanyola, han suposat un agreujament de la situació en la qual es troba la classe treballadora en aquest país”, han manifestat.

Pancarta de Frente Obrero a les seus d’UGT i CCOO a Terrassa

Des del Frente Obrero també han recordat les “estretes relacions” dels dirigents de CECOT amb líders de la “dreta independentista, com Quim Torra o Carles Puigdemont”, que han derivat “subvencions públiques milionàries procedents de les decisions polítiques dels partits independentistes”.

La plataforma considera que és “necessari alçar la veu i confrontar davant aquests sindicats que abandonen a la classe treballadora mentre es tracten amb els dirigents de la patronal i els partits en el poder per a negociar la disminució dels nostres salaris i drets. És imprescindible crear una alternativa amb un sindicalisme de classe i combatiu, amb força des de la base, que tingui com a prioritat els interessos dels treballadors i no posats ni subvencions, que sigui una resposta real a les necessitats de la classe obrera”.

Penjada de cartells a la seu de CCOO de Terrassa | F.O.

Nou comentari