MónTerrassa
Ja es poden pagar els rebuts municipals de Terrassa amb Bizum
  • CA

Des d’aquest mes de març ja es poden pagar els rebuts municipals de l’Ajuntament de Terrassa a través de l’aplicació Bizum. El Consistori ha incorporat aquesta nova modalitat per fer efectius el cobrament d’impostos, que permet fer pagaments immediats a través dels telèfons mòbils. Pel tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, és un passa més que s’està fent des de l’administració local per “adaptar-se als nous temps i a les noves maneres de fer que incorpora la societat. Avui en dia, pagar amb Bizum és quelcom molt estès entre la ciutadania, que ara també podrà fer servir aquest sistema per abonar els rebuts municipals. A banda de facilitar fer aquests pagaments, també reduïm la bretxa digital que pateixen les persones amb majors dificultats”.

Per fer servir la nova modalitat de pagament amb Bizum cal que la ciutadania s’adreci a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa (clicant aquí) i, dins de pagaments, entri a pagament en línia, on haurà d’entrar la referència del rebut i clicar l’opció que es triï (targeta o Bizum). Quan sigui per Bizum, caldrà posar el telèfon mòbil associat i la clau Bizum. Aquesta clau, que evita que es faci un ús fraudulent, la facilita l’entitat bancària a cada client. No caldrà introduir cap dada més ni validar el pagament per cap altra via, la qual cosa el converteix en un mètode àgil i senzill que, a més, no tindrà cap cost addicional per a la ciutadania.

Els pagaments amb Bizum tenen un límit de 3.000 € per operació, que ve definit pel proveïdor Bizum, sense que l’Ajuntament el pugui augmentar. Per tant, en cas que l’import sigui superior a aquesta xifra, caldrà fer servir les altres modalitats de pagament (targeta o càrrec en compte, si es fa des de la Seu Electrònica).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa