MónTerrassa
Organitzacions del transport creen a Terrassa una federació
  • CA

Les organitzacions del transport creen una federació. Ho faran aquest dilluns a Terrassa, a la Cecot. Constitució de la nova Federació Coordinadora d’Organitzacions del Transport de Catalunya: COT-Catalunya.

CONVOQUEN:
Associació General d’Autònoms – Pimes Transportistes de Catalunya – AGTC
Associació de Transportistes Agrupats Condal – ASTAC CONDAL
Gremi de Transports i Logística de Catalunya
Associació de Transportistes Portuaris de Barcelona – SINTRAPORT

DIA: Dilluns, 27 de juny del 2022

HORA: 18.30

LLOC: Seu de la patronal Cecot, carrer de Sant Pau, 6 (08221 Terrassa)

El transport de mercaderies és un sector estratègic per a l’economia catalana i l’espanyola. Es tracta d’un dels principals motors de la indústria i del sector serveis i sense l’existència d’una bona xarxa de transport no seria possible un intercanvi efectiu de productes comercials. “Així s’ha demostrat explícitament amb la irrupció de la pandèmia per Covid-19”, diuen des de la Cecot.

Un context econòmic marcat per la incertesa

“Donat el nou context econòmic que vivim i que està marcat per la incertesa que generen situacions com la pandèmia, l’impacte del conflicte d’Ucraïna, la inflació, l’increment del preu de les matèries primeres, els carburants i l’energia, les quatre organitzacions més representatives del sector del transport i la logística a Catalunya han decidit constituir la Federació COT-Catalunya per fer front als reptes socioeconòmics de manera comuna i coordinada.”

Neix com una plataforma unitària

La COT-Catalunya neix com una plataforma unitària que aglutina i coordina a les diferents Organitzacions de Transportistes de Catalunya, ja siguin autònoms, cooperatives, societats laborals o petites i mitjanes empreses dels diversos subsectors que configuren el món del transport a Catalunya: transport de mercaderies en totes les seves modalitats, de viatgers, grues, moviments de terres i construcció.

“Aquesta nova Federació d’organitzacions esdevé l’instrument representatiu amb el qual poder defensar millor els interessos comuns amb una major representació i capacitat de gestió, salvaguardant la plena sobirania i independència de cadascuna d’elles.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa