MónTerrassa
El PP demana responsabilitats polítiques pel cas de l’aigua
  • CA
Àlex Rodríguez, regidor del Partit Popular
Àlex Rodríguez, regidor del Partit Popular | Alba Herrera

El PP Terrassa demanarà responsabilitats polítiques després de conèixer la sentència del Jutjat Contenciós administratiu número 9 de Barcelona, que estima el recurs interposat per Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA contra els acords del Ple de l’Ajuntament de Terrassa, de data 1 de desembre de 2016. En declaracions a Món Terrassa, el portaveu del grup municipal dels populars, Alex Rodríguez, s’ha mostrat prudent davant d’una sentència que “encara no és ferma”, però que ha advertit que “pot tenir conseqüències greus per l’Ajuntament, com ara una indemnització o pagament de quantitats econòmiques importants, de milions d’euros”.

Rodríguez ha lamentat que, de moment, les costes les hagin de pagar els ciutadans. “Seran 10.000 euros que pagarem tots amb els impostos. Es facil prendre les decisions quan no les prens tu. Si la sentència s’acaba ratificant i acaba sent ferma i s’estableix una indemnització, no ho pagaran els partits d’esquerres, sino tots”, ha exposat. “El procés sobre la finalització de la concessió s’hauria d’haver començat abans, en una línia o amb una altra, abans. Però els dubtes del PSC i els canvis en el posicionament polític ens han dut on estem”, ha afegit el portaveu dels populars, que ha criticat “que no s’hagin fet les coses amb criteris objectius”.

Rodríguez ha criticat “els dubtes del PSC” en la gestió de l’aigua a Terrassa, i que la decisió final s’hagi pres “per anar en consonància amb les formacions d’esquerres quan, dos anys abans, el PSC no tenia un posicionament sobre què fer en la finalització de la concessió. “No es va fer de la millor forma possible”, ha afegit Rodríguez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa