MónTerrassa
Obres de millora de la canalització d’aigua potable a Sant Pere i Torrent d’en Pere Parres
  • CA

Per tal de millorar la xarxa primària de distribució d’aigua a potable a Terrassa, l’empresa municipal Taigua inicia els treballs per renovar l’antiga canonada de fibrociment a determinats trams de carrers dels barris del Torrent d’en Pere Parres i de Sant Pere. Les obres consistiran en instal·lar un total de 1.025 metres de canonada de fosa DN-400 a l’avinguda de Josep Tarradellas (entre els carrers de Transversal i de Torrent), el carrer de Torrent fins a la carretera de Rellinars, el tram comprès entre aquest punt i el carrer de Catalunya fins a arribar a la plaça del Mestre Serrat. Des d’aquest punt enllaçarà, novament, amb el carrer de Catalunya fins arribar al de Francesc Salvans, a l’alçada del Mercat de Sant Pere. El termini d’execució previst és de quatre mesos. El pressupost és de 399.644 euros i l’empresa adjudicatària és Asfaltat Riba S.A.

Les obres s’iniciaran al carrer de Francesc Salvans, amb el carrer de Catalunya, al barri de Sant Pere, i avançaran per fases entre els encreuaments dels carrers, la qual cosa comportarà talls de trànsit i ocupació provisional de les places d’aparcament en aquesta zona. Les persones propietàries de pàrquings podran accedir els seus domicilis, tot respectant el ritme dels treballs. Taigua ja ha informat les associacions de veïns dels barris del Torrent d’en Pere Parres i de Sant Pere d’aquests treballs i, durant aquests mesos, comunicarà de manera permanent el veïnat els talls i ocupacions de carrers amb cartells informatius a cases, portals i garatges. Les persones afectades també poden contactar amb Taigua, al telèfon 93 736 28 20, per traslladar qualsevol dubte, queixa o suggeriment sobre l’execució d’aquest projecte.

Aquesta és una de les obres previstes en el pla de renovació de canonades per aquest any. L’objectiu és reduir avaries, millorar el rendiment del sistema i l’eficiència de la xarxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa