MónTerrassa
Obre a Terrassa el primer Cafè per a gats

Aquest dissabte, dia 7 de maig, obrirà a Terrassa el primer Cafè per a gats. PinguCat Cafè obrirà les seves portes de la carretera de Montcada, 155 -entre els carrers Col·legi i Sant Francesc- a les onze del matí amb una gran festa de benvinguda. Des de fora podrà semblar un establiment de restauració normal però no, està pensat i ideat especialment perquè aquests animals puguin trobar un espai de llibertat i comoditat, acompanyats dels humans.

En aquest establiment hi podrem trobar diferents gats. Són animals que provenen d’una associació “de confiança”, i per això estan esterilitzats, xipats i passen les revisions mèdiques periòdiques. No són gats qualsevol, sinó que s’han escollit aquells que poden ser feliços i no generar-los estrés i molèsties, en un espai on les persones entren i surten de manera habitual.

Adopcions de forma segura

Per aquells humans que entrin al PinguCat podran gaudir de la companyia de les bestioles, i en el cas que s’enamorin d’una d’elles es podrà iniciar el procés d’adopció. Amb els responsables de l’associació es comprovarà que la família receptora és apte per a la seva acollida i que hi ha compatibilitat, i el procés es podrà realitzar de manera legal i segura.

Des de l’establiment asseguren que “difícilment ens quedarem sense gats, perquè malgrat que cada cop que es produeixi una adopció, un altre dels animalons que es troben a la protectora tindrà la seva oportunitat.

La idea ha agradat molt a la regidoria de Benestar Animal. El tinent d’alcalde Noel Duque ha felicitat als seus impulsors i els ha agraït haver creat un espai on els animals es puguin trobar a gust i de forma segura, a més de fomentar l’adopció responsable.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: M. Martin a maig 07, 2022 | 23:18
  M. Martin maig 07, 2022 | 23:18
  Bona nit, Em vaig assabentar d'aquest nou espai i com em va semblar una idea magnifica aquest mati a quart de 12 he decidit anar a l' innaguracio i la meva sorpresa ha estat que el local estava tancat i a mig arreglar, sense cap retol d avis ni de disculpa. Desitjo que amb els gatets siguin mes considerats.
 2. Icona del comentari de: Merche a maig 09, 2022 | 15:27
  Merche maig 09, 2022 | 15:27
  Pero esta abierto o no?
 3. Icona del comentari de: Peter a maig 13, 2022 | 14:51
  Peter maig 13, 2022 | 14:51
  Y los perritos ya hay discriminación 😂😂😂😂😂

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa