MónTerrassa
Zona Franca i Cecot premien l’esforç en innovació empresarial
  • CA
Imatge de la 24a Nit de l’Empresari de CECOT, durant el discurs d’Antoni Abad | Cecot

!--akiadsense-->

Pere Navarro, delegat especial del Govern central al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Antoni Abad, president de l’organització empresarial Cecot, han signat un contracte de patrocini per impulsar i premiar l’esforç en innovació empresarial en el marc de la 25a edició de la Nit de l’Empresari que organitza la Cecot.

Una nova edició que torna a la capital catalana el proper dimarts 22 d’octubre i manté la ubicació dels dos últims anys: el Teatre Nacional de Catalunya. “Amb tot, aquesta edició serà, sense cap mena de dubte, una nit especial, de celebració dels 25 anys que ens trobem per reconèixer la tasca que les empreses associades a la Cecot en primera instància, però de forma genèrica, totes les empreses del nostre país fan dia rere dia” ha informat Abad.

L’aposta del Consorci per impulsar la transformació digital a les empreses i recolzar el teixit empresarial en l’àmbit de la innovació ha estat motiu principal de l’apropament d’ambdues entitats que comparteixen la visió d’assolir un teixit productiu punter en l’àmbit de la innovació i en intensificar els canvis en l’entorn per accelerar els processos de transformació digital a les pimes.

En aquest sentit, el Consorci dona suport i impulsa el Reconeixement a la Innovació en el marc dels guardons que la patronal organitza anualment. Aquest és un premi que pretén reconèixer els projectes més innovadors en productes i/o processos desenvolupats per empreses, centres tecnològics i de recerca, Universitats i centres d’ensenyament, al llarg de l’any 2018, en alguna d’aquestes quatre categories: innovació en producte o servei; innovació en procés; innovació en màrqueting o comunicació; innovació organitzativa o de gestió.

Tots els projectes participants han d’implicar una vessant de generació de negoci, així com la incorporacióde les tecnologies digitals, en qualsevol de les seves formes i camps d’aplicació. El Consorci especifica a les bases que es valorarà les empreses que optin a aquesta categoria atenent a una trajectòria fortament lligada a la innovació a través de l’ús de tecnologies i eines d’Internet, propiciant el treball col·laboratiu i la creativitat col·lectiva.

Les candidatures al premi es podran presentar fins el 2 d’agost a través del correu electrònic [email protected] o correu postal a la seu de la Cecot (c. Sant Pau, 6 08221 de Terrassa). La patronal ha posat en marxa una pàgina web des d’on es pot descarregar el full de presentació de candidatura i consultar més informació (nitdelempresari.com). El jurat deliberarà el seu atorgament el 19 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa