MónTerrassa
Oberta la convocatòria de beques de recerca pels estudiants universitaris de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha obert la convocatòria de les beques de recerca per a estudiants universitaris de Terrassa. Aquestes beques tenen com a objectiu apropar la ciència i la innovació a la població, especialment al col·lectiu de joves i dones, per tal d’afavorir la participació dels estudiants en el món de la recerca. La quantitat destinada per a aquesta convocatòria és d’un total de 15.969 euros.

En aquesta convocatòria es poden presentar treballs de recerca desenvolupats per a alumnat, investigadors i investigadores de departaments o grups de recerca que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia, la salut, els mitjans audiovisuals o l’humanisme social, així com d’altres disciplines del Campus Terrassa.

En aquesta edició, s’han dut a terme uns canvis en les bases de les beques de recerca per part de les persones membres de la Permanent del Consell Municipal Universitari i del Servei de Polítiques de Gènere, adequant algunes de les puntuacions i criteris de valoració. “L’adequació i actualització de les bases de les beques de recerca era necessària per introduir elements cabdals com la perspectiva de gènere o modificacions que contribueixin a incrementar el treball en equip i la interconnexió entre les diferents escoles del campus, així com fomentar el contacte entre el món de la investigació i de la recerca amb els reptes i les necessitats de la societat actual”, ha declarat el regidor d’Universitats Pep Forn, respecte als canvis realitzats en les bases de les beques.

Els canvis en les bases son els següents:

  • Increment de la puntuació de 5 a 10 punts per als projectes d’equips multidisciplinaris, per a fomentar el treball conjunt entre alumnat de les escoles de Campus
  • S’ha afegit com a criteri de puntuació la rellevància i interès social
  • S’ha afegit com a criteri de puntuació els treballs del “Catàleg de Reptes de ciutat
  • S’han modificat els criteris de puntuació en relació amb la perspectiva de gènere incorporant l’anàlisi de la pertinença de gènere i, si s’escau, justificació de l’impacte de gènere del projecte.

El termini de presentació de la proposta de treballs de recerca s’inicia el dia 1 d’octubre i estarà obert fins al 31 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa