MónTerrassa
Obert el període de pagament de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha obert el termini de pagament de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM). Les persones que hagin de pagar aquest impost i no el tinguin domiciliat ho poden fer fins el 15 de juny. Qui opti per domiciliar aquest impost té dues opcions: pagar-lo en dos terminis (al maig i a l’octubre) o bé fer un pagament únic. En aquest segon cas s’aplica una bonificació de l’1,5% de l’import a satisfer.

L’Ajuntament de Terrassa recorda que domiciliar el pagament dels impostos municipals és la manera d’evitar desplaçaments i temps d’espera i d’evitar recàrrecs per pagaments efectuats fora de termini. La domiciliació es pot fer durant tot l’any a través de la Seu Electrònica, trucant gratuïtament al 010 (900922010 des de fora de Terrassa) o presencialment (amb cita prèvia) a qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana. Per domiciliar l’IVTM del 2018 la data límit és el 28 de maig. En el cas dels tributs no domiciliats, aquests també es poden pagar amb targeta de crèdit o dèbit per qualsevol dels canals abans indicats.

Més informació sobre el calendari fiscal 2018, els terminis, les formes de pagament i les facilitats a l’abast de la ciutadania en l’àmbit tributari municipal a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/calendari-fiscal-2018 L’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) grava la titularitat dels vehicles de motor aptes per circular per la via pública i correspon als ajuntaments la seva gestió i recaptació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa