MónTerrassa
Una nova llibreria infantil i juvenil a Terrassa

Terrassa comptarà a partir del 26 de novembre, amb una nova llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil. Bambú obrirà les portes aquest divendres, a les 17.30h, en un local ubicat al carrer Volta, número 38, a tocar de la Rambla d’Ègara i del Mercat de la Independència, al barri de Ca n’Aurell. Es tracta del projecte personal de dues emprenedores terrassenques: Antonina González i Verònica Rincón. La primera és llicenciada en Història i Estudis d’Àsia Oriental, per la UAB, i s’ha desenvolupat professionalment en el sector del llibre des de fa una dècada, fent estudis d’especialització com a llibretera. La segona és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i treballa en el sector des de fa quinze anys, i actualment està cursant el postgrau d’Escola de Llibreria de la UB.

Bambú oferirà a més de llibres pels més menuts, una secció de joguines i manualitats educatives, i disposarà d’una selecció de llibres per a públic adult. Destacarà també per les seves accions, en forma de tallers infantils, que es duran a terme cada dissabte al matí, dins de “Saturday Kids”, i on es podrà gaudir de jocs de taula, conta-contes, tallers temàtics i activitats especials. També vol ser un espai per donar a conèixer autors i llibres i per això acollirà presentacions, clubs de lectura per adolescents i adults, i altres activitats culturals amb la col·laboració de professionals com el cineasta-escriptor Raúl Portero i les escriptores Cristina Redondo i Laura Furriols.

Les impulsores expliquen, en un comunicat, que la llibreria neix amb l’objectiu de “crear una comunitat lectora amb la intenció de fomentar l’hàbit lector i cultural dels petits lectors. No només s’ha pensat en activitats orientades al públic infantil i juvenil sinó també a l’adult, planificant diversos tallers i trobades culturals”. Ressalten la seva experiència en el sector, així com la il·lusió de tirar endavant un projecte personal tant especialitzat i enriquidor, que vol donar cobertura a Terrassa i municipis del voltant.


Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a novembre 22, 2021 | 20:31
    Joan novembre 22, 2021 | 20:31
    Sembla que per aquest diari només obren botigues pel Centre de Terrassa. Terrassa és molt més que el CENTRE, collons.
  2. Icona del comentari de: Paquita a novembre 23, 2021 | 17:45
    Paquita novembre 23, 2021 | 17:45
    Pués tienes razón la calle donde vivo tenía 15 tiendas y ha hora no hay ninguna

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa