MónTerrassa
Nova línia de roba dels Joves Juristes per animar a participar al Law Practice School
  • CA

L’Associació ‘Joves Juristes’ ha presentat la seva línia de roba, “Kill Your Idols”, feta per i per a persones joves del sector jurídic, i tenint molt present les darreres tendències en moda urbana. En un acte a Terrassa -on tenen la seu-, l’entitat va explicar els motius pels quals han decidit tirar endavant aquesta iniciativa, que per ara consisteix amb una sola samarreta de tirada limitada, i que va estretament lligada en el Campus Law Practice School.

“Sempre hem dit que Law Practice School no és només un curs de dret, si no que és també un curs sobre la vida”, afirma Héctor Cuenca i afegeix: “cal descartar la idea que solament la gent que són models de virtut (…) poden fer el que vulguin amb les seves vides o poden arribar a complir tot el que es proposin. Jo fa 4 anys era una persona addicta a la marihuana i diagnosticada de depressió crònica encara que ara semblem molt guais gràcies als 300 alumnes del campus i a la col·laboració de les principals entitats del món jurídic del nostre país”.

La presentació de la samarreta ha servit d’excusa per recordar que el LPS torna del 26 al 31 de juliol. “No es pot pretendre que al 2021 es parli com es parlava al 1980; i no es pot pretendre que posar trap de fons o desconstruir una estàtua clàssica sigui denigrar res. Es tracta d’intentar transmetre el que val la pena del passat d’una manera que tingui sentit en el present i en el futur”. I subratlla que: “Crec que és obvi, quan col·laborem amb el ICAM, el ICAB, Mutualitat de l’Advocacia (…) o Cuatrecasas (…), i tot el nostre amor per a ells pel seu suport, que les grans institucions ja s’han adonat que #AlFuturoNoLoParaNada, que les coses estan canviant i que HAN DE canviar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa