MónTerrassa
Nova campanya d’instal·lacions fotovoltàiques de Som Energia al Vallès
  • CA

El grup local de Terrassa de Som Energia inicia la promoció d’una nova campanya d’instal·lacions fotovoltàiques al Vallès Occidental. “Després de l’èxit d’acollida de les dues compres col·lectives d’autoproducció de Som Energia al Vallès Occidental -sota els noms de Impuls Solar Vallès i Reimpuls Solar Vallès-, posem en marxa una tercera compra amb el nom de Impuls Solar Vallès 3“, han anunciat. El grup ja ha obert les inscripcions per a les persones d’aquesta zona, que siguin sòcies de la cooperativa i que vulguin i puguin tenir una instal·lació fotovoltaica a la seva teulada i produir-se part de la seva energia.

Amb aquesta tercera campanya, impulsada pels Grups Locals de Rubí, Castellar del Vallès, Sant Cugat, Sabadell i Terrassa, el grup calcula que arribarà a unes 300 instal·lacions de la comarca. La proposta de l’empresa instal·ladora SUD Renovables ha estat l’escollida per oferir el servei integral (assessorament, material, instal·lació, tramitació de subvencions en cas que n’hi hagi, posada en marxa i legalització) a les persones que s’inscriguin en aquesta compra. L’objectiu és que les persones sòcies de Som Energia puguin adquirir una instal·lació fotovoltaica d’autoproducció amb una empresa instal·ladora solvent i en les millors condicions.

“Inscriure’s a Impuls Solar Vallès 3 implica poder adquirir un dels models d’instal·lació fotovoltaica per a autoproducció que ofereix l’empresa instal·ladora”, afirmen a la seva pàgina web. Les persones que finalment participin de la compra col·lectiva Impuls Solar Vallès 3 podran escollir una de les set configuracions que ofereix SUD Renovables, que també els prestarà el servei de muntatge, posada en funcionament i legalització de la instal·lació fotovoltaica. L’oferta bàsica de l’empresa és una instal·lació solar completa per a autoproducció, formada per mòduls fotovoltaics, inversors, estructura, proteccions i cablejat.

En el cas de ser una persona sòcia de Som Energia, tenir l’espai per posar a la teulada unes plaques solars fotovoltaiques i ganes d’esdevenir autoproductora, s’ha s’omplir aquest formulari d’inscripció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa