MónTerrassa
La nova botiga Nespresso obre al carrer Cremat de Terrassa
  • CA

La botiga Nespresso de Terrassa estrena nou local al carrer de Cremat. La companyia de màquines i càpsules de cafè ha tancat definitivament l’establiment del Raval de Montserrat i avui 15 de juliol ha obert les portes del nou espai a tocar de la plaça Vella, que pretén “actualitzar el concepte” i “millorar l’experiència del client” amb diferents espais de degustació.

Fa setmanes que Nespresso anunciava al seu aparador que es traslladava a uns pocs metres de distància, al mateix centre de Terrassa, on abans se situava el Frankfurt Cremat. Però el nou local només utilitza una part de l’establiment, i només s’hi pot entrar des del carrer Cremat.

La nova botiga ofereix una experiència total de degustació 

El fet que el nou espai sigui més petit no els preocupa, ja que ofereixen els mateixos productes que tenien a l’anterior local, però amb un concepte diferent. “El canvi d’ubicació ve donat per una necessitat d’actualitzar el concepte”, exposa Mar Hom, responsable de la nova botiga. “El que es pretén es millorar l’experiència del client fent una experiència total de degustació del cafè”.

En el nou Nespresso hi ha diferents zones centrades en la degustació i elaboració dels cafès, per tal que els clients siguin molt més partícips. Fins i tot alguns dels mobles estan fets amb càpsules de cafè reciclat i compostatge. En general, “tot està centrat per fer que l’experiència de cafè sigui total”, exposa Hom.

Un canvi que no es podia fer amb l’anterior local

Explica que amb l’anterior botiga no permetia fer aquest canvi, ja que tenia un “concepte antic”. Ara es busca que el client “no només vingui a comprar cafè sinó que el pugui degustar”.

Avui divendres ja han atès els seus primers clients en aquest nou local. Hom narra que durant aquest matí del primer dia oberts a la nova ubicació ja hi ha passat força gent per veure com havia quedat el nou local. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa