MónTerrassa
Nova botiga de maletes i bosses de viatge al carrer Sant Pere

Terrassa compta amb una nova botiga de maletes, trolleys, bosses i molts altres productes i accessoris per viatjar. La botiga porta per nom Maleting i és la nova marca que se situa al local que va estar ocupat per l’empresa de telefonia Orange durant molts anys al carrer Sant Pere, número 8, fins l’any 2019. Ara el local té una nova vida, i espera ser un dels grans protagonistes d’aquell tram del carrer.

Les portes de la botiga van obrir el passat 18 de desembre, just per aprofitar la campanya de Nadal, un fet que va ajudar molt a donar-se a conéixer. “Vam començar a omplir la botiga de cop i volta, va entrar molta gent. Hem tingut una molt bona resposta”, explica Raquel Guirao, treballadora a la botiga. Així doncs, de moment, el personal està molt content de la bona rebuda per part dels terrassencs i terrassenques, i esperen seguir en aquesta línia fins el dia de Reis i durant molt més temps.

Es tracta d’un local de grans dimensions, amb molta lluny i amb una gran façana de vidre que permet observar tots els productes que hi ha a l’interior i tota l’activitat que s’hi du a terme. L’establiment està ubicat en un lloc estratègic del centre, en un dels carrers més comercials de la zona, prop de la placeta de la Font Trobada. Amb la seva lluminositat i grandesa és impossible no fixar-s’hi quan es passeja pel carrer Sant Pere. La seva ubicació ha contribuït, i molt, a la bona resposta que han tingut: “És un tram de carrer que quedava una mica trist i buit, esperem que Maleting li doni vida”, comenta Guirao.

Maleting es defineixen com una “ecommerce de maletes de viatge resistents, modernes i còmodes”. Compten amb una botiga a Barcelona, Sitges i Mataró, i des de fa poc més d’una setmana, a Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ernest a desembre 28, 2021 | 23:04
    Ernest desembre 28, 2021 | 23:04
    Sincerament, espero que posin en evidència als fraudulents de la botiga de prop del Cinema Catalunya, que porten anys i panys fent veure que estan sempre de liquidació, rebaixes, descomptes i tot allò que puguin inventar-se. Llarga vida a l'honestedat!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa