MónTerrassa
Nous cursos per a l’emprenedoria i l’economia social de Terrassa
  • CA

Aquest mes de gener s’inicien nous cursos i tallers organitzats pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Ajuntament de Terrassa per respondre als nous reptes de la situació actual de les persones emprenedores i empreses de l’ESS. Les principals novetats són les formacions a la carta, els networkings per intercanviar experiències entre entitats i empreses, o l’acompanyament de persones expertes i/o entitats consolidades a persones emprenedores o a projectes que s’inicien, entre d’altres.

El regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, ha declarat al respecte d’aquest nou pla que “la formació contínua és clau per a l’èxit i consolidació de totes les empreses, també les de l’economia social. El nostre compromís, des de l’Ajuntament de Terrassa, és acompanyar en tot moment els emprenedors i les emprenedores per consolidar i fer créixer els seus projectes”. Durant els cursos també es tindrà en compte el grau de maduresa dels projectes, es definiran les competències clau per a la creació de noves idees per a l’emprenedoria col·lectiva, i es donarà suport a la consolidació d’entitats i empreses d’economia social i solidària en els àmbits de la millora del finançament, planificació estratègica, màrqueting i comercialització. També es duran a terme formacions d’interès específic per a l’emprenedoria social com són la governança democràtica, la sostenibilitat econòmica, social i ambiental dels projectes i la inclusió i diversitat.

Calendari de formació

Dilluns 25 de gener, de 10 a 12 h, Introducció a l’emprenedoria social, webinar per a persones emprenedores que volen iniciar un projecte social.

Dijous 28 de gener, de 12 a 14 h, Eines per treballar la teva idea de negoci: pla d’empresa i Canvas, webinar per a persones emprenedores que volen iniciar un negoci.

Dijous 4 de febrer, de 12 a 14 h, Aspectes legals i fiscals de les persones empresàries autònomes, webinar per a persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat com a empresàries individuals.

Dijous 25 de febrer, de 12 a 13.30 h, Coneix-te i madura la teva idea de negoci, webinar per a persones emprenedores que volen iniciar un negoci.

Dimecres 10 i divendres 12 de març de 10 a 12 h, Estratègies per implementar la perspectiva de gènere a la teva empresa o entitat. El pla d’igualtat, webinar per a empreses i entitats.

Dijous 22 i divendres 23 de març, de 10 a 13 h, Creativitat per a emprendre i reorientar el teu model de negoci en temps de Covid-19, webinar per a persones emprenedores que volen iniciar un negoci.

Tots els dimarts de l’any, de 10 a 12 h, Vull emprendre. Per on començo?, tallers informatius per a persones emprenedores que volen iniciar un negoci.

Enllaç per inscriure’s: https://www.terrassa.cat/formacio-empresa-emprenedoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa