MónTerrassa
Nou impuls a l’emprenedoria i innovació social de Terrassa
  • CA
Alfredo Vega amb Ramon Comellas, un dels inversors participants
Alfredo Vega amb Ramon Comellas, un dels inversors participants | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha presentat el nou programa de suport a l’emprenedoria i la innovació social “Projectes de Valor per Terrassa” (PVxT), acompanyat per un dels inversors participants en el nou programa municipal, Ramon Comellas.

“Projectes de Valor per Terrassa” (PVxT) impulsat i gestionat per l’Ajuntament de Terrassa, s’ha creat per donar suport a la creació, desenvolupament i consolidació d’iniciatives emprenedores d’innovació social d’alt valor local, amb l’objectiu que puguin arrelar a la ciutat i arribar al mercat creant valor. El programa pretén posar en contacte els projectes amb inversors privats, perquè puguin fer-se realitat.

Els PVxT són iniciatives innovadores i d’alt impacte social i/o medi ambiental. Aquestes iniciatives es poden entendre en un sentit ampli on tenen cabuda nous projectes emprenedors i empresarials, d’emprenedoria corporativa, innovació oberta, etc, així com projectes d’economia social, solidària i col·laborativa, que busquin un alt impacte social i/o medi ambiental a Terrassa.

El projecte es concreta en un programa que busca la implicació d’agents privats des de la visió de la responsabilitat social empresarial, l’emprenedoria corporativa i la innovació oberta per facilitar l’accés d’aquests projectes a finançament privat. PVxT és posa en pràctica generant contactes entre aquests projectes empresarials d’alt valor per a la ciutat amb empreses, organitzacions o particulars que els vulguin donar suport, principalment econòmic, actuant com a patrocinadores o inversores d’un o diversos projectes segons un model d’inversió social.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa