TerrassaCentre, l’associació de comerciants del centre de la ciutat, impulsa una nova edició del Fora Stocks aquest divendres 5 de març. Com en ocasions anteriors, els establiments associats i que participen a la campanya oferiran els seus productes amb grans descomptes i ofertes trencadores només durant aquesta jornada.

Atesa la situació sanitària actual i les restriccions de cap de setmana, l’edició actual es celebrarà en divendres i no en dissabte, i els estocs es trobaran dins dels mateixos establiments participants durant el seu horari comercial habitual. A més a més, el Fora Stocks també es viurà a la plaça Salvador Espriu, on TerrassaCentre instal·larà nou carpes per a les botigues online adherides i per als establiments ubicats fora de la illa de vianants. Aquest espai estarà perimetrat i es controlarà l’aforament per complir amb les mesures de seguretat contra la COVID-19.

La cita amb el Fora Stocks del 5 de març és una nova oportunitat per impulsar el comerç local i incentivar les compres en els establiments que fan bategar l’economia i la vida de barri i de ciutat. Enguany, l’acció està englobada dins de la campanya “Love Local. Pensa local. Compra local. Viu local”, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç de proximitat, i posicionar- lo com a primera opció de compra dels egarencs i egarenques.

Nou comentari