MónTerrassa
El nou Conforama ocuparà la nau AKI de Can Parellada
  • CA

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, que gestiona l’empresa municipal Foment de Terrassa, SA, està col·laborant des de principis d’any amb l’empresa Conforama, en previsió de la seva nova obertura a la ciutat de Terrassa que està prevista per a la primavera de 2020. Conforama és una empresa europea d’equipament i decoració de la llar, que obrirà un nou establiment al centre comercial situat al km 17,8 de la C-58, a la nau on durant molts anys hi havia l’AKI -Carrefour de Can Parellasa (antic Pryca).

L’empresa té una previsió de crear al voltant de 45 llocs de treball, la selecció dels quals la realitza el personal tècnic del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament (Foment de Terrassa, SA). A data d’avui ja s’ha contactat amb 650 persones interessades en el procés de selecció, a qui se’ls realitza entrevistes competencials.

Posteriorment, l’empresa amb la col·laboració de Foment, porta a terme dinàmiques de grup i entrevistes finals, per tal de seleccionar les persones finalistes per a cada lloc de treball. Durant la col·laboració amb l’empresa, Foment de Terrassa, SA posa a disposició de Conforama, de manera totalment gratuïta, espais i aules per tal de realitzar sessions d’informació, entrevistes i futures trobades entre les futures persones treballadores de Conforama seleccionades i l’empresa, prèvies a les contractacions.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, ha manifestat que «aquest és un exemple clar de col·laboració entre el Servei d’Ocupació municipal i les empreses del territori, amb la finalitat de facilitar-les tot el que necessiten per a la seva implantació, creixement, consolidació i/o creació de llocs de treball, per establir relacions de confiança i participar en els processos de selecció del seu personal, així com per realitzar la “formació a mida” dels treballadors que requereixen». Albert afegeix que «la voluntat del govern municipal és promocionar l’ocupació estable a tot tipus d’empresa, especialment als serveis i a la indústria, atenent a l’actual i futura transformació tecnològica dels llocs de treball i garantir la igualtat d’oportunitats». Les primeres contractacions estan previstes per al mes de febrer, per tal de treballar i formar-se als centres de Conforama propers a la ciutat de Terrassa. L’empresa ofereix un període formatiu de dos mesos aproximadament, motiu pel qual tots els contractes s’inicien a jornada complerta (40 hores setmanals). A partir dels 3 mesos de contracte, aproximadament, algunes de les contractacions passaran a jornada parcial. La selecció ja es fa tenint en compte aquestes disponibilitats en les persones candidates. Fins al moment, l’empresa ha participat en tres de les sessions informatives que ha dut a terme a les instal·lacions de Foment de Terrassa per tal de posar a l’abast de les persones interessades tota aquella informació necessària per al procés de selecció i els llocs de treball a cobrir.

Els perfils que s’estan seleccionant són variats, ja que responen a les necessitats d’obertura del centre i, per tant, hi ha un ampli ventall d’ofertes: des de personal venedor especialitzat, personal de caixa, administratiu, de magatzem, així com personal responsable de seccions, coordinadors i ebenistes. El procés de selecció està en una fase molt avançada, i l’empresa ja ha rebut les primeres candidatures per fer la segona part del procés. La selecció s’ha gestionat a través de la web del Servei d’Ocupació de Terrassa, web que es troba a disposició de la ciutadania per participar en tots el processos de selecció que es gestionen amb empreses del territori, així com per aprofitar la resta de serveis que s’ofereixen a Foment de Terrassa: https://www.terrassaocupacio.cat/ca/ofertes/.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa