MónTerrassa
Nou concessionari Nissan Maas Santi Enrique a Terrassa

El nou concessionari oficial Maas Santi Enrique Nissan a Terrassa inaugurarà les seves instal·lacions el pròxim dijous 2 de desembre a partir de les 19.00h, incrementant així la cobertura de la marca nipona a la ciutat egarenca. Responsables internacionals de Nissan Iberia, com ara Bruno Mattucci, conseller
director general, o Manuel Burdiel, director de vendes, es desplaçaran fins a Terrassa per acompanyar a Josep Pont, director general de Maas, i a Enrique Gutiérrez, director comercial del grup, en l’acte d’inauguració.

Aquesta nova obertura comporta l’ampliació de l’espai comercial de Nissan a Terrassa, ja que Maas Santi Enrique ha substituït les seves anteriors instal·lacions per unes més àmplies i modernes situades al número 15 de l’avinguda de Jaume I, oferint així més de 2.700 m2 entre l’espai d’exposició i la zona de taller.

El nou emplaçament comercial compta amb un ampli ventall de serveis, com ara el servei de venda de vehicles nous i d’ocasió, servei oficial postvenda, assessorament de flotes per a empreses, venda online per a particular i empreses, manteniment, corredoria d’assegurances o finançament, entre d’altres. En definitiva, el nou Maas Santi Enrique Nissan Terrassa obre les seves portes amb l’objectiu de posicionar-se com un espai de referència, oferint solucions integrals de mobilitat gràcies als seus professionals especialistes en la marca japonesa.

Amb aquesta inauguració, Maas Santi Enrique suma set punts comercials oficials Nissan al seu catàleg. Quatre ubicats al Vallès Occidental, concretament a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Barberà del Vallès, i tres més situats a Martorell, Igualada i Granollers.

Maas
Grup d’automoció creat l’any 1964 per a oferir solucions de mobilitat integrals. Actualment és un dels grups automobilístics més importants de Catalunya, amb més de 500 professionals, set marques comercials (Citroën, DS, Nissan, Kia, SEAT, ŠKODA i CUPRA) i més de 30 instal·lacions presents a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Bages i l’Anoia. Maas ofereix serveis integrals de mobilitat per a particulars i empreses, com a venda de vehicles nous i d’ocasió, gestió de flotes comercials, serveis postvenda, venda i distribució de recanvis originals, lloguer de vehicles turisme i industrials, corredoria d’assegurances i servei de gestoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa