MónTerrassa
Nissan de Maas Santi Enrique inaugura les instal·lacions de l’avinguda Jaume I
  • CA

Ahir dijous, 2 de desembre, el nou concessionari oficial Nissan de Maas Santi Enrique va inaugurar les seves instal·lacions ubicades al número 15 de l’avinguda de Jaume I de Terrassa amb un original acte de presentació. A la inauguració no va faltar la presència de Manuel Burdiel, director de vendes de Nissan Iberia, i de Josep Pont, director general de Maas, entre altres directius del sector automobilístic.

Amb aquesta obertura, Maas Santi Enrique incrementa la seva cobertura oficial Nissan a la ciutat de Terrassa amb un punt de venda que supera els 2.700 m2. El nou concessionari ofereix una zona principal d’exposició de vehicles nous, espai comercial per a vehicles d’ocasió i taller amb serveis oficials de postvenda. A més, completa l’oferta de solucions integrals de mobilitat amb altres serveis com ara l’assessorament de flotes per a empreses, venda online per a particular i empreses, manteniment, corredoria d’assegurances o finançament.

Manuel Burdiel, director de vendes de Nissan Iberia, va aprofitar la seva visita a Terrassa per compartir algunes de les claus de l’estratègia que la marca japonesa està implementant al nostre país. Burdiel va comentar que “la nostra xarxa és un pilar clau a l’hora d’abordar el futur de la marca a Espanya. Aquest any, un dels objectius de Nissan és incrementar l’objectiu de vendes des de la xarxa, del 91 a 96%”. Burdiel va agrair a Maas Santi Enrique “la inversió realitzada i la fantàstica reubicació del concessionari. Vam iniciar la nostra col·laboració l’any 1992 i després de quasi trenta anys us heu convertit en un dels nostres millors socis”.

Per la seva banda, Josep Pont, director general de Maas, va compartir les seves impressions afirmant que “portem gairebé trenta anys de constant compromís amb la marca Nissan. Amb aquest nou espai, millorem la ubicació i adaptem les instal·lacions a les necessitats dels moments actuals”. Pont també va deixar clar que “seguirem sent propers i flexibles, buscant i proposant solucions integrals per als nostres clients. Volem continuar sent protagonistes d’un nou i exitós projecte”.

La inauguració del nou concessionari Maas Santi Enrique va estar amenitzada per l’actuació de la maga Joana Andreu, filla del mític Màgic Andreu, música en directe a càrrec d’un saxofonista, sessió de DJ i una singular activitat de realitat virtual.

Gràcies a aquesta obertura, Maas Santi Enrique augmenta fins a set els seus punts de venda oficials Nissan a Catalunya. Quatre d’aquests concessionaris estan ubicats al Vallès Occidental, concretament a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Barberà del Vallès, i els altres tres estan situats a Martorell, Igualada i Granollers.

Nissan de Maas Santi Enrique inaugura les instal·lacions de l’avinguda Jaume I

Maas 

Grup d’automoció creat l’any 1964 per a oferir solucions de mobilitat integrals. Actualment és un dels grups automobilístics més importants de Catalunya, amb més de 500 professionals, set marques comercials (Citroën, DS, Nissan, Kia, SEAT, ŠKODA i CUPRA) i més de 30 instal·lacions presents a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Bages i l’Anoia. Maas ofereix serveis integrals de mobilitat per a particulars i empreses, com a venda de vehicles nous i d’ocasió, gestió de flotes comercials, serveis postvenda, venda i distribució de recanvis originals, lloguer de vehicles turisme i industrials, corredoria d’assegurances i servei de gestoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa