MónTerrassa
Ninna Torres, nova presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris
  • CA

La matadeperenca Ninna Torres és la nova presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris. Torres ha pres el relleu de Paco Hoya al capdavant, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova Junta Directiva per donar recolzament a la nova presidència en la primera etapa de mandat i com a nexe amb els antics membres del Cercle. Fundadora i directora de Panona Import, Torres ha estat escollida presidenta en l’última reunió del Cercle aquest desembre, esdevenint així la primera presidenta del col·lectiu.

“A l’octubre del 2018 vaig incorporar-me al Cercle i vaig trobar un espai on em podia trobar altres joves empresaris amb els mateixos neguits i les mateixes preocupacions que tenia en el meu dia a dia empresarial. M’hi vaig trobar a gust de seguida sense imaginar que tres anys més tard esdevindria presidenta”, explica Torres. I afegeix que “el Cercle està vivint un moment molt dolç, amb un grup molt cohesionat de persones motivades i amb ganes de fer moltes coses, que compta amb el suport d’una Cecot que també està implementant canvis i que vol donar-nos molta més projecció, i això s’ha d’aprofitar”.

El canvi de presidència ha tingut lloc durant l’última reunió del Cercle a finals de desembre on Ninna Torres va tenir unes paraules d’agraïment a la feina feta pel president sortint, de qui va destacar la gran feina desenvolupada. La matadeperenca presidirà a mitjans de gener la seva primera Junta del col·lectiu de joves empresaris de la Cecot on quedaran constituïdes les diferents comissions de treball, totes elles dirigides a estructurar un espai de netwoking entre el col·lectiu d’empresaris i empresàries joves i un marc de cooperació i participació d’aquest col·lectiu en bé del benefici dels entorns més propers on desenvolupen l’activitat empresarial. La nova Junta planteja la pròxima legislatura com un període per esdevenir un altaveu, i alhora ser receptors actius, d’aspectes que ocupen i preocupen els directius i empresaris joves més enllà del seu dia a dia empresarial.

Trajectòria de Ninna Torres Bach

Ninna Torres Bach (Terrassa, 1978) és diplomada en Magisteri d’Educació Especial i Educació Infantil a la Universitat de Barcelona i compta amb un Postgrau en Direcció i Gestió de Centres Escolars. Més enllà de la formació acadèmica va cursar dos anys de llenguatge de Signes i va fer de guia d’esquí a la Fundació ONCE per gent amb discapacitat visual. Tot i que la seva formació anava dirigida a la docència, l’any 2002 es va veure en la necessitat d’ajudar circumstancialment en el negoci familiar dins el sector de la moda i fou arran d’una reunió amb uns clients que va decidir-se a emprendre un negoci agafant la representació de teixits d’una important casa Coreana que intentava obrir mercat a Espanya.

Amb 24 anys i “sense experiència, ni saber ben bé per on començar, vaig aprofitar la xarxa de clients que la meva mare tenia muntada i m’hi vaig endinsar. Els meus principals clients, en aquell moment, eren comercials de teixits o teixidors que començaven a importar teixits d’Àsia”. Mica en mica, i a mida d’anar viatjant a Àsia i d’anar per diferents fires Europees, Torres va anar agafant proveïdors nous, majoritàriament fabricants de teixits de circular. Entre els anys 2003 i 2008, a part dels teixits, també va dur la representació de Peak Performance, una casa Sueca especialitzada en roba d’esquí i Outdoor. Actualment compta en la seva cartera de clients amb empreses com Inditex, Mango, El Corte Inglés o Grup Cortefiel.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ninna torres bach a desembre 29, 2021 | 17:50
    Ninna torres bach desembre 29, 2021 | 17:50
    Bona tarda, jeje us faig saber que sóc Matadeperenca tot i que vaig néixer a terrassa. A veure si em faràn fora del Poble ? Gràcies per difondre la notícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa