MónTerrassa
NIFCO Terrassa vol créixer un 20% el 2017 i arribar a 220 treballadors
  • CA
Imatge exterior de la planta de NIFCO a Terrass | NIFCO

!--akiadsense-->

NIFCO Products España ha superat els 25,2 milions de facturació al 2016 i preveu arribar als 30 milions de facturació al 2017 incorporant nou personal fins arribar a les 220 persones. L’objectiu de la firma és arribar en quatre anys als 50 milions de facturació a Espanya, tal i com estableix el seu pla estratègic.

NIFCO Products España ha culminat durant el 2016, la primera fase d’ampliació de la planta de Terrassa, amb un augment del 15% de la superfície total de producció (que ha suposat una inversió d’1,5 milions d’euros) permetent-li reforçar l’àrea de producció de peces exteriors que es pretén que experimenti un fort creixement el 2017. Aquesta ampliació, a més, ha permès la incorporació de quatre noves màquines d’injecció a les que al llarg de l’any 2017 se n’hi sumaran quatre més i una cèl·lula automàtica de muntatge de manetes, arribant a les 38 màquines.

En aquest sentit, NIFCO Products España ha invertit, els tres darrers anys, 4 milions d’euros a la planta de Terrassa amb l’objectiu de guanyar espai productiu per respondre a les comandes que té l’empresa de marques líder tant de la península com de fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa