MónTerrassa
NIFCO obre nou magatzem a Rubí per deixar espai a la fàbrica de Terrassa
  • CA
Façana del nou magatzem de NIFCO Products España ubicat al polígon industrial La Llana de Rubí
Façana del nou magatzem de NIFCO Products España ubicat al polígon industrial La Llana de Rubí | NIFCO

!--akiadsense-->

NIFCO Products España, una de les principals empreses del món fabricant de components plàstics per a l’automòbil, ha inaugurat un nou magatzem al polígon industrial La Llana de Rubí. L’equipament, de 2.900 m2, generarà 26 nous llocs de feina i permetrà a la companyia gestionar totes les expedicions que ara es realitzen des de la planta de Terrassa, l’única que la firma té a l’Estat.

D’aquesta manera, el nou magatzem permetrà alliberar 525m2 de la planta de Terrassa (fins ara destinats a magatzems) per convertir-los en sòl productiu en una segona fase d’ampliació de la planta que s’iniciarà a partir d’octubre de 2017. A més, també es traslladaran al nou espai les expedicions que actualment NIFCO Products España té subcontractades ja que fins ara no hi havia espai a la planta de Terrassa.

Aquestes operacions, que representen un 30% del total de les expedicions, ara les gestionarà directament NIFCO des de les instal·lacions de Rubí. Segons Albert López, General Manager d’Operacions de NIFCO a Espanya: “el nou magatzem a Rubí ens permetrà atendre les comandes de nous projectes i disposar de més espai a la planta de Terrassa per incorporar maquinària d’última generació amb la que podrem seguir creixent”. El nou equipament, ubicat en un espai de lloguer amb possibilitat d’ampliar-se en el futur, forma part de les operacions previstes dins el pla estratègic 2015-2020 de la firma que té l’objectiu d’assolir els 50 milions d’euros de facturació l’any 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa