Punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Punts de recàrrega de vehicles elèctrics | Circontrol

NEXVIA, empresa dedicada al desenvolupament de solucions integrals per a la recàrrega del vehicle elèctric, tira a caminar per a aportar la infraestructura i tecnologia necessària per al desenvolupament de la mobilitat elèctrica. Les activitats de l’empresa es coordinaran des de la seva seu a Bizkaia.

L’empresa, acabada de crear, instal·larà durant el seu primer any més de 200 punts de recàrrega ràpida i ultraràpida per a vehicles elèctrics. NEXVIA ofereix solucionis clau en mà per a les infraestructures de càrrega de vehicle elèctric, encarregant-se de tot el projecte, des del centre de transformació de mitjana tensió fins als pals de càrrega, tot això basant-se en solucions tecnològiques d’avantguarda.

NEXVIA subministra estacions de càrrega ràpida i ultraràpida que seran integrades, flexibles i escalables. A més, possibilita la recàrrega per a qualsevol vehicle elèctric amb independència de la xarxa de distribució a la qual es connecti. Així, l’activitat se centra en el desenvolupament de solucions personalitzades i adaptades als nous escenaris i futures demandes de les flotes de vehicles elèctrics com l’augment de potència i/o la infraestructura de càrrega.

La nova companyia arrenca la seva activitat gràcies a l’aliança entre Ormazabal i Circontrol, empreses líders en innovació i tecnologia en les àrees de xarxes elèctriques i recàrrega de vehicle elèctric. Ormazabal, amb més de 50 anys d’experiència, és un dels més importants proveïdors d’equips i serveis per a les xarxes de distribució elèctrica en mitjana tensió. Circontrol per part seva, aporta solucions globals per a l’estacionament eficient i la recàrrega intel·ligent i és líder en el disseny i fabricació de carregadors per a vehicles elèctrics.

Nou comentari