MónTerrassa
Neix una nova empresa vegana a Terrassa
  • CA

El veganisme és una forma de vida que cada vegada és més present a la nostra societat, i son moltes les empreses que aposten per aquesta nou model de vida. És el cas de la nova empresa terrassenca Chichita Foods, que neix per incentivar un canvi sostenible i promoure una alimentació on no hi tingui lloc el consum animal.

L’empresa Chichita Food la conformen tres socis que han volgut fer realitat un projecte d’innovació en el sector de l’alimentació, més concretament en el sector de l’alimentació vegana. L’empresa va néixer fa tres setmanes i els seus productes ja estan presents en dues botigues de Terrassa: a la botiga Amor Bio, situada a la Rambla d’Ègara, i al supermercat Talló, situat davant del Mercat del Triomf.

La seva carn és un producte vegetal vegà baix en greix i sal, i amb alts nivells de proteïna. Es tracta d’una proteïna vegetal a base de cigrons i ingredients totalment naturals, afirma l’empresa. De moment, els productes que han llençat al mercat son hamburgueses i petits trossets de carn, que porten per nom “Chichita Burger” i “Chichita Bites”, però no descarten ampliar la carta en un futur. Els productes els fan ells mateixos, en un obrador situat a l’Avinguda Abat Marcet.

Àlex Estrella, un dels tres socis de l’empresa, a explicat a Món Terrassa com va sorgir la idea: “Anàvem al mercat i no veiem cap carn vegana que fos saludable o que ens agradés el seu sabor. Vam decidir practicar a casa i començar a fer formules per aconseguir alguna cosa que ens agradés, fins que ho vam aconseguir i ens vam plantejar l’opció d’oferir-ho al mercat”.

Des de la jove empresa defensen que “és el moment de canviar la manera de com entenem l’alimentació, sobretot si volem preservar la nostra salut i el planeta”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vane a octubre 03, 2021 | 09:38
    Vane octubre 03, 2021 | 09:38
    Pregunta per a la periodista Laura Gómez Alcalá: Àlex Estrella, el tercer soci de l'empresa, ho és amb el noi i la noia que van organitzar la Vegan Fest? Gràcies.
    • Icona del comentari de: Anònim a octubre 04, 2021 | 10:05
      Anònim octubre 04, 2021 | 10:05
      No
  2. Icona del comentari de: Kikesoul a octubre 03, 2021 | 16:40
    Kikesoul octubre 03, 2021 | 16:40
    Es menjar ultra processat ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa